Widok

R.N. jest moralne :) nie ma nic złego w spacerze. A w towarzystwie Vi taki spacer - no, no, no... :) polecamy i namawiamy :)
p.s. szykuj kasę na słodycze ;) w mieście W maja cukiernię , do której Vi ma słabość - z pewnością Cię tam zaciągnie ;))) a Inka będzie stała przy drzwiach żebyś nie uciekł! ;D))))))))))))
sorki dziewczyny - musiałam ;))

p.s. szykuj kasę na słodycze ;) w mieście W maja cukiernię , do której Vi ma słabość - z pewnością Cię tam zaciągnie ;))) a Inka będzie stała przy drzwiach żebyś nie uciekł! ;D))))))))))))
sorki dziewczyny - musiałam ;))

Cyt. "Oj, ja Ci chyba nie pomogę, nie windsurfuję :) Ja jedynie mogę Cię oprowadzić po Wejherowie :)"
Wydaj się być kuszącą propozycja;-) Zwłaszcza, że kilka razy już spałem w Hotelu Victoria w Bolszewie;-)
więc to całkiem blisko;-)
ale Czy z mojej strony jest takie to moralne, zawracać tobie głowę? takimi spacerami?
Na to pytanie pewnie mogły by mi pomóc odpowiedzieć @Graszka i @k.a.

Wydaj się być kuszącą propozycja;-) Zwłaszcza, że kilka razy już spałem w Hotelu Victoria w Bolszewie;-)
więc to całkiem blisko;-)
ale Czy z mojej strony jest takie to moralne, zawracać tobie głowę? takimi spacerami?
Na to pytanie pewnie mogły by mi pomóc odpowiedzieć @Graszka i @k.a.