Widok
No to czas na kawę.
Zauważyliście jak się mijamy? Ja już śpię jak Wy gadacie a rano ja gadam a Wy śpicie albo pracujecie.
Lucy...po świętach to tylko Vi nie narzeka na wystające ponad normę części ciała. Także łączę się z Tobą w bólu ;) Nie będę pisać gdzie mi najbardziej weszło bo wyobraźnia się obudzi ;-)
Manson....nie uciekaj od nas.Wystarczy powiedzieć żebyśmy dali Ci spokój. Może posłuchamy ;-)
Boldrik...jest cudny i ja go mogę zaadoptować. C go świetnie określił jako szukającego żarcia w powietrzu :)))
Sadyl....nie miałam zielonego pojęcia o takiej sztuczce z nr . Internety są bardzo przydatne. Może kiedyś będę musiała skorzystać z in koguto ;-)
Zauważyliście jak się mijamy? Ja już śpię jak Wy gadacie a rano ja gadam a Wy śpicie albo pracujecie.
Lucy...po świętach to tylko Vi nie narzeka na wystające ponad normę części ciała. Także łączę się z Tobą w bólu ;) Nie będę pisać gdzie mi najbardziej weszło bo wyobraźnia się obudzi ;-)
Manson....nie uciekaj od nas.Wystarczy powiedzieć żebyśmy dali Ci spokój. Może posłuchamy ;-)
Boldrik...jest cudny i ja go mogę zaadoptować. C go świetnie określił jako szukającego żarcia w powietrzu :)))
Sadyl....nie miałam zielonego pojęcia o takiej sztuczce z nr . Internety są bardzo przydatne. Może kiedyś będę musiała skorzystać z in koguto ;-)
Hej Inka
Wstałam dziś wcześnie bo moja psa chciała wyjść na spacerek.. no i połaziłysmy sobie troszkę.Dzisiaj znowu mróz tak samo jak wczoraj i przedwczoraj.
Cóż od Nowego Roku..dieta ;) Oby tylko nie skończyła się tak szybko jak się zacznie:) bo..ja mam "słomiany zapał"
Ale te mamusine pierogi (i nie tylko) naprawde były tego warte.
Vi zazdroszczę przemiany materii :)
Zaraz Wam napiszę kawał,w następnym poście ..bo nie wiem czy przejdzie.
A co do ..nowinek technicznych to ..bez wstydu powiem,że jestem do tyłu :(
PS. Ja mam dziś nockę..więc w nocy nie śpię ,no chyba,że przysnę :)
Wstałam dziś wcześnie bo moja psa chciała wyjść na spacerek.. no i połaziłysmy sobie troszkę.Dzisiaj znowu mróz tak samo jak wczoraj i przedwczoraj.
Cóż od Nowego Roku..dieta ;) Oby tylko nie skończyła się tak szybko jak się zacznie:) bo..ja mam "słomiany zapał"
Ale te mamusine pierogi (i nie tylko) naprawde były tego warte.
Vi zazdroszczę przemiany materii :)
Zaraz Wam napiszę kawał,w następnym poście ..bo nie wiem czy przejdzie.
A co do ..nowinek technicznych to ..bez wstydu powiem,że jestem do tyłu :(
PS. Ja mam dziś nockę..więc w nocy nie śpię ,no chyba,że przysnę :)
> Może kiedyś będę musiała skorzystać z in koguto ;-)
CLIR to bzdet.
Nie ufam mu.
Jeśli mam potrzebę gdzieś zadzwonić "in koguto" to kupuję starter SIM i wtykam do telefonu, którego numeru IMEI nikt nie jest w stanie ze mną skojarzyć.
Po rozmowie zapiekam kartę SIM w mikroweli, przed wyrzuceniem na śmietnik.
CLIR to bzdet.
Nie ufam mu.
Jeśli mam potrzebę gdzieś zadzwonić "in koguto" to kupuję starter SIM i wtykam do telefonu, którego numeru IMEI nikt nie jest w stanie ze mną skojarzyć.
Po rozmowie zapiekam kartę SIM w mikroweli, przed wyrzuceniem na śmietnik.
Ponieważ ten rok już się kończy to..napiszę wam coś od serca..
Dziś po północy zaczyna się rok 2016
To będzie najszczęśliwszy rok mojego życia.
Nieważne czy i kiedy ..schudnę (.. do zrzucenia całe 5 kg)
Niewazne, że jestem po 40
Ważne,że jestem zdrowa, piękna i młoda..
..chociaż włosy (akurat) mogłyby się wyprostować :)
Lubię sobie z Wami pogadać, lubię Was czytać
Starałam się też moimi postami nikogo nie obrazić,chociaż nie ukrywam, że ktoś tu kiedyś "przegiął".
I to by było na tyle :)
Dziś po północy zaczyna się rok 2016
To będzie najszczęśliwszy rok mojego życia.
Nieważne czy i kiedy ..schudnę (.. do zrzucenia całe 5 kg)
Niewazne, że jestem po 40
Ważne,że jestem zdrowa, piękna i młoda..
..chociaż włosy (akurat) mogłyby się wyprostować :)
Lubię sobie z Wami pogadać, lubię Was czytać
Starałam się też moimi postami nikogo nie obrazić,chociaż nie ukrywam, że ktoś tu kiedyś "przegiął".
I to by było na tyle :)
Tomek
Nie dalej jak wczoraj..słuchałam (oczywiście na słuchawkach)
Róże Europy i AC piorun DC :)
Zawsze uwielbiałam gitary i..to się raczej nie zmieni..
Lista poszła troszkę w odstawkę bo czas świąteczny spędzałam rodzinnie a tam ..inne priorytety :)
Listę swoją prywatną mam oczywiście znacznie dłuższą niż te 10 utworów,które zamieściłam.
Słucham jej, lubie ją bo jest..moja :)
Pewnie coś dorzucę na wątek jaki stworzyłam,ale dopiero po nowym roku ;)
Ależ to zabrzmiało :)))
Nie dalej jak wczoraj..słuchałam (oczywiście na słuchawkach)
Róże Europy i AC piorun DC :)
Zawsze uwielbiałam gitary i..to się raczej nie zmieni..
Lista poszła troszkę w odstawkę bo czas świąteczny spędzałam rodzinnie a tam ..inne priorytety :)
Listę swoją prywatną mam oczywiście znacznie dłuższą niż te 10 utworów,które zamieściłam.
Słucham jej, lubie ją bo jest..moja :)
Pewnie coś dorzucę na wątek jaki stworzyłam,ale dopiero po nowym roku ;)
Ależ to zabrzmiało :)))