Wax Studio

Depilacja woskiem Salony kosmetyczne

Gdańsk, al. Grunwaldzka 99/101

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Alicja - ocena Wypróbowałam kilka salonów ale to właśnie w Wax Studio zostałam na kilka lat....
~Alicja
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 12 października 2023

Bezbolesna depilacja wątek zamknięty Polecam serdecznie wszystkim depilacje w Wax Studio nawet tym ktorzy boja sie...
~Kama
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 23 stycznia 2018

Polecam wątek zamknięty Dwa razy miałam wykonaną depilację brazylijską, dwa razy byłam bardzo...
~Kamila
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 7 stycznia 2018

Bardzo polecam wątek zamknięty Polecam. Depilacja została wykonana bardzo dokładnie i profesjonalnie. Studio...
~Julia
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 9 listopada 2017

Profesjonalny salon depilacji wątek zamknięty Dzisiaj pierwszy raz byłem w tym salonie wydepilować tors. Po wcześniejszych...
~Rafał
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 23 czerwca 2017

Super obsługa i przyjazna atmosfera :) wątek zamknięty Jestem stałą klientką Wax Studio i zawsze wychodzę z niego zadowolona....
~Klaudia :)
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 28 czerwca 2016

polecam z czystym sumieniem. wątek zamknięty byłam klientką pani Asi już kilka lat temu, jakie to szczęście, że teraz mam...
~Iza
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 4 lutego 2016

Pierwsza wizyta wątek zamknięty Hej :) Zamierzam w najbliższej przyszłości wybrać się na depilację woskiem...
danceswithwolves
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 9 sierpnia 2015

Polecam wątek zamknięty Do Wax Studio pierwszy raz trafilam rok temu od tej pory na depilacje...
~Daria
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 3 marca 2015

super depilacja wątek zamknięty Polecam. Profesjonalna i mila obsluga.Wax studio jak dla mnie to najlepsze...
~Karola
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 28 lutego 2015

Najlepsza depilacja w trojmiescie ! wątek zamknięty Jestem stala klientka Wax Studio i zawsze wychdze zadowolona. Depilacja jest...
~DK
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 10 grudnia 2014

Polecam! wątek zamknięty Czysto, komfortowo i profesjonalnie. Jestem bardzo zadowolona z zabiegu-...
~D
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 6 sierpnia 2014

Jak zawsze zadowolona wątek zamknięty Już od roku jestem klientką Wax Studio, które moge śmiało polecić wszystkim...
~Anka
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 11 listopada 2013

Nie polecam wątek zamknięty Byłam na depilacji nóg oraz bikini. Pierwsze wrażenie jak najbardziej...
~Dorota
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 7 września 2013

Rewelacja! wątek zamknięty Byłam w wielu gabinetach depilacji woskiem, ale dopiero Wax Studio spełniło...
~Doris
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 26 listopada 2012

Pani Asia zmieniła moje życie :) wątek zamknięty Depilacja woskiem Lycon to dla mnie odkrycie roku, ból minimalny, a efekt...
~Ola
-

dodano: 31 października 2012

Rewelacja! wątek zamknięty Trochę bałam się tego zabiegu, ale okazało się że zupełnie niepotrzebnie....
~kamila
-

dodano: 8 sierpnia 2012

Jestem zachwycona! wątek zamknięty Polecam każdemu. Przesympatyczna Pani Asia ma świetne podejście do klienta....
~Ania
-

dodano: 19 lipca 2012

Godne polecenia, miła atmosfera wątek zamknięty Korzystałam z depilacji w Wax studio 2 razy w lipcu i spokojnie mogę polecić...
~Izabella
-

dodano: 15 lipca 2012

Pozytywnie zaskoczona! wątek zamknięty Pierwszy raz skorzystałam z usług tego salonu i jestem bardzo zadowolona, z...
~Paulina
-

dodano: 11 lipca 2012

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry