Widok
Wejherowo, Rumia, Reda- osiedla, developerzy, b. proszę o opinie :)
Ponieważ jestem na etapie decydowania, gdzie kupić mieszkanie, mam do Was prośbę o opinie. Które osiedla, jakich developerów polecacie w w/w miastach lub jakich nie polecacie? Jeśli ktoś dojeżdża do Gdańska, czy jest to bardzo uciążliwe na dłuższą metę?
Baaardzo proszę o opinie! Dzięki!
Baaardzo proszę o opinie! Dzięki!
uważajcie na firmę Dars i ich mieszkania w redzie maja opóźnienie trzy miesiące i po podpisaniu umowy zapomnijcie ze będą wami sie interesowali dla nich liczy sie tylko to żeby sprzedać mieszkanie i nic więcej i cały czas będą was okłamywali ze wszystkim ! Najlepszym przypadkiem tego jestem ja sam !
na pierwszy rzut miszkania wyglądają dobrze ale na początek spieprzona wylewka w łazience rury wystają co nie powinno mieć miejsca (oszczędzili na betonie wystarczył dwa centymetry więcej wylać) . Opóźnienie w terminie juz ponad trzy miesiace i nie zapowiada sie żeby sie wyrobili na czas nawet do końca maja a jak by tego było mało to na nie których mieszkaniach elewacja przecieka i nawet sie nie interesują tym żeby to naprawić i suszyć . jak juz kupisz mieszkanie i coś ci wyjdzie to będzie trzeba sie na chodzić i naprosić żeby co kolwiek zrobili. Jednym słowem po zakupie mieszkania olewają klienta .
Ktoś i klient to samo IP? bardzo proszę jeszcze o opinie co do wylewek na balkonach i tarasach słyszałam że są kłopoty...i faktycznie takie przesunięcia będziemy sprzedawać mieszkanie i np na 3 miesiące zostaniemy na bruku? a co z cenami można negocjować? i jaki przykładowy koszt utrzymania jest takiego 3-pokojowego 56m?Jakie ogrzewanie jest jakaś lokalna kotłownia?
http://reda-osada-darzlubska.mojeosiedle.pl/
Myślę że najlepiej zapytać mieszkańców na forum .
Dwa nowe budynki są już zrobione praktycznie zaraz do odbioru więc można coś kupić bez obawy że się zostanie na bruku przez 3 miesiące.
Ja osobiście z balkonem problemów nie mam nademna jest taras nic nie przecieka wiec tez jest ok.
Kotłownia jest lokalna należąca do Gpec założone są liczniki ciepła i płaci się według zużycia ciepła mierzonego w GJ. Stawka za GJ ustalił Gpec.
Jeżeli chodzi o opłaty to sytuacja dopiero się klaruje.
Negocjować cenę można i zawsze się coś zyska.
Myślę że najlepiej zapytać mieszkańców na forum .
Dwa nowe budynki są już zrobione praktycznie zaraz do odbioru więc można coś kupić bez obawy że się zostanie na bruku przez 3 miesiące.
Ja osobiście z balkonem problemów nie mam nademna jest taras nic nie przecieka wiec tez jest ok.
Kotłownia jest lokalna należąca do Gpec założone są liczniki ciepła i płaci się według zużycia ciepła mierzonego w GJ. Stawka za GJ ustalił Gpec.
Jeżeli chodzi o opłaty to sytuacja dopiero się klaruje.
Negocjować cenę można i zawsze się coś zyska.