Widok

Wejherowo

Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Hej. Rodziłam kilka dni temu w szpitalu w Wejherowie. Jak macie jakieś pytania - odpowiem.Każej z was życze takiego porodu jak ja miałam - super położne (załapałam się na dwie zmiany), świetny lekarz - sam poród szybki, prawie bezbolesny i do końca z uśmiechem na ustach:) Mogę tak rodzić codziennie:) Będę go bardzo miło wspominać - a panikowałam przez ciążę na samą myśl o nim. Duzo bardziej upierdliwe było "ciągnięcie" szwów na drugi dzien -ale tez idzie ku lepszemu. Słuchałam położnej, starałam ze wszystkich sił zmobilizować się - aby robić tak jak kazała i naprawdę wyszło świetnie. Mój mąż też sie spisał bardzo dzielnie. Moim zdaniem warto mieć kogoś przy sobie - jak mężowie nie chcą to nawet - przyjaciółkę, siostrę itp. Natura mnie potraktowała ulgowo - bo naprawdę bolesne skurcze trwały może 15 minut - nie więcej. Powodzenia dziewczyny:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
No ja jestem ciekawa, jeżeli możesz napisz jak to wszystko przebiegało. Wszystkie bardzo lubimy czytać jak przechodzą inne dziewczyny porody. Sama będę rodzić w Wejherowie i zastanawiam się co z nacięciem krocza, jakie ciuszki wziąć do szpitala, czy coś dla mnie dodatkowego wziąć oprócz tych najbardziej potrzebnych rzeczy, o kórych tu dużo dziewczyn pisało??

podłaczam się do pyt. Kruszynki
wogóle, to jak wygląda przyjęcie do szpitala? gdzie np. można się przebrać?

image
image
To ja się wtrącę: przebierasz się w toalecie na dole, obok pokoju w którym jesteś przyjmowana. ;)

Jezusie:))
dzięki Sysia :))
hehe

image
image
Spokojnie Pomarańczka. Dasz radę ;)
Pewnie za kilka dni przeczytamy Twoją relację. ;)
... i zobaczymy zdjęcie synusia ;)

Inne tematy z forum Wejherowo

Gdzie kupic okna PCV w Wejherowie? (6 odpowiedzi)

Musze wymienic okna mozecie polecic jakas sprawdzona firme.

przedszkole mapeciaki (16 odpowiedzi)

prosze o opinie o tym przedszkolu

porod w słynnym szpitalu w wejherowie ---byl najwieksza pomyłką!! (214 odpowiedzi)

Moja ciaza przebiegala bez komplikacji, mialam urodzic dziewczynke,cieszylam sie ogromnie!!!...

do góry