Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Zadowolony wątek zamknięty Jestem stałym klientem tego zakładu. Nigdy nie ma problemu z rezerwacją do...
~Maciej Gudyka
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 24 lutego 2018

Meh.. wątek zamknięty jestem zadowolona z efektu uslug pani Ewy. Bardzo mila i wie co robi. Jedynie...
~Kamila
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 3 stycznia 2018

Uwaga na dodatkowe koszty wątek zamknięty Pierwszy raz spotkałam się z tym, że za suszenie włosów suszarką z dyfuzorem...
~Paulina
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 13 lipca 2017

Jestem stałą klientką u Pani Joli wątek zamknięty Do Pani Joli trafiłam kilka miesięcy temu, kiedy chciałam zacząć nosić...
~Justyna Romanowicz
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 2 czerwca 2017

Najlepsza fryzjerka to Pani Asia wątek zamknięty Chodzę do tej Pani od kilku lat na strzyżenie męskie. Pełen profesjonalizm i...
~ŁUKASZ DOBRZYŃSKI
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 17 maja 2017

Zwykłe strzyżenie dziecka 6 lat -> 40 zł wątek zamknięty Beznadziejna chciwość właściciela- zdecydowanie poza przyzwoitością zawodową....
~Robert
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 29 kwietnia 2017

Upiecie wątek zamknięty Witam korzystam z usugi upiecia wlosow i nikomu nie polecam. Wygladalam...
~Witka
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 2 sierpnia 2016

NIE dla dzieci wątek zamknięty Przyszlam na podciecie wlosow z dwuletnim synkiem. Podczas obcinania wlosow,...
~Baltika
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 6 maja 2015

Polecam petarda! wątek zamknięty Witam. Korzystalam z uslug tego salonu drugi raz i za pewne nie...
~jola24
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 13 września 2015

Zabrakło profesjonalizmu wątek zamknięty Skorzystałam z usług salonu tylko dlatego, że moja fryzjerka była na urlopie....
~Lena
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 16 sierpnia 2015

pierwsza i ostatnia wizyta wątek zamknięty za ladą siedzi staryszy Pan, typ cwaniaczka, ogólnie nie było za czysto,...
~Dawid
1

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 17 czerwca 2015

Nie warto wątek zamknięty Korzystałam z usług dwukrotnie. Za pierwszym razem kolor wyszedł niezły,...
~Kasia
-

dodano: 6 marca 2015

Drogo i brudno wątek zamknięty Salon strasznie drogi to po pierwsze, nie dziwota, że cennik nigdzie nie...
~Ania
1

dodano: 8 maja 2014

Bardzooo zadowolona wątek zamknięty Polecam Panią Anitę - też trafiłam z polecenia i był to strzał w 10 :) Pani...
~Iwona
-

dodano: 24 grudnia 2014

nie polecam wątek zamknięty Dobrych fryzjerów można znaleźć wszędzie, i to takich co nie kantują. Pan...
~agnieszka
-

dodano: 31 października 2014

POLECAM wątek zamknięty Trfiłam do p.Kasi /w okularach/ i wygrałam! Wcześnij miałam bardzo zniszczone...
~Małgosia
1

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 5 października 2012

Agnieszka wątek zamknięty Przychodze do Salonu pana Józefa od lat , co prawda jest przeniesiony z...
~Aga
-

dodano: 2 czerwca 2014

Zdecydowanie polecam wątek zamknięty Zdecydowanie mogę polecić salon. Strzygł mnie Pan Józef. Widać, że zna się na...
~Mike
-

dodano: 31 maja 2014

Super polecam wątek zamknięty Jestem mega zadowolona z uslugi jaką wykonalam w tym salonie farba pierwszej...
~moni
-

dodano: 13 maja 2014

M - opinia wątek zamknięty Szczerze polecam Panią Anitę:) Jest super...ma "to coś" co jest niezbędne we...
~M
-

dodano: 2 maja 2014

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
47

41

wątków

do góry