Widok
Werka - opinia
Podchodziłam do egzaminu praktycznego wielokrotnie (popełniałam głupie błędy przez nerwy) i mogę się wypowiedzieć na temat wielu egzaminatorów. Niewielu jest takich, jak być powinno. Wielu wydaje komendy jak w wojsku, wprowadza stresującą atmosferę i przekonanie o tym, że się nie zda. Ale jak tylko się zamieniają miejscami, to humor się włącza, pogaduszki jakieś. Rozumiem, że nie chcą rozpraszać kierowcy, ale nie popadajmy ze skrajności w skrajność.
Muszę jednak przyznać, że zdarzają się osoby (w tym dwie kobiety, p. Magdalena i p. Gabriela), które nie wydają komend, a polecenia i to odpowiednim, łagodnym tonem. Bywa, że sugerują brak świateł, przestrzegają przed zakazem wjazdu, itd. Egzamin przestaje stresować, jedziemy tak jak na kursie, czyli czysta pro forma.
Muszę jednak przyznać, że zdarzają się osoby (w tym dwie kobiety, p. Magdalena i p. Gabriela), które nie wydają komend, a polecenia i to odpowiednim, łagodnym tonem. Bywa, że sugerują brak świateł, przestrzegają przed zakazem wjazdu, itd. Egzamin przestaje stresować, jedziemy tak jak na kursie, czyli czysta pro forma.
Moja ocena
Pomorski Ośrodek Ruchu Drogowego
kategoria: Urzędy miejskie
obsługa: 3
pomoc merytoryczna: 3
czas oczekiwania: 3
ocena ogólna: 3
3.0
* maksymalna ocena 6