Z całego serca polecam Pana Michała! Wcześniej trafiałam do różnych specjalistów i jako osoba chorująca na Hashimoto często spotykałam się z licznymi ograniczeniami oraz zaleceniami stosowania wyłącznie mąki kokosowej, ryżowej, bezglutenowej i wielu innych udziwnień.
Tutaj było zupełnie inaczej. Pan Dietetyk układa prosty, smaczny i praktyczny jadłospis bez zbędnych komplikacji, a wszystkie produkty można bez problemu kupić w każdym sklepie. Co najważniejsze naprawdę słucha pacjenta. Jeśli prosi się o wykluczenie jakiegoś produktu z jadłospisu, faktycznie się on w nim nie pojawia.
Pan Michał ma ogromną wiedzę, wszystko dokładnie tłumaczy, chętnie rozmawia i odpowiada na pytania. Dania zawarte w jadłospisie są bardzo smaczne i w końcu mam wrażenie, że ktoś, kto je układał, naprawdę zna się na gotowaniu. Posiłki są sycące, duże objętościowo, a jednocześnie proste i szybkie w przygotowaniu.
Jestem bardzo zadowolona i cieszę się, że trafiłam właśnie do tego gabinetu. Naprawdę szczerze polecam!