Widok

Wesele Basi i Waltera :)

W Rajskiej Górze byłam na weselu kuzynki (łącznie z poprawinami), uważam je w 100% za udane. Dworek przepiękny, sala ślicznie udekorowana.Obsługa na wysokim poziomie, miła i sympatyczna. Jedzenie bardzo smaczne, w przeogromnej ilości. A "zemsta chemika" miała kopa ;)
POLECAM, REWELACJA
Moja ocena
Dworek Rajska Góra kategoria: Weekend za miastem
obsługa: 6

wygląd i czystość: -

dodatkowe usługi: -

przystępność cen: 6

ocena ogólna: 6

6.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 3
i ja na tym weselu bylam i dobrze sie bawilam. Niestety z jedzenia bylam najmniej zadowolona. Rosol jak woda i zimny, ziemniakow jak na lekarstwo (podawano na wiecej osob w glebokich talerzach do zupy!). Flakow nie mozna bylo odroznic od bogracza-bo chyba razem gotowano. Dzik spalony i tak zapeklowany, ze nie mozna bylo przekasic, rowniez podobnie golonka z kapusta - w ciemnym swietle nie mozna bylo rozpoznac co to bylo. W sumie - tego kucharza - zwolnilabym w trybie natychmiastowym bez wypowiedzenia. W sumie na weselu liczy sie nie tylko sliczne lokum - ale rowniez smaczne i goraco podane potrawy - i tu niestety wszystko na minus. A wlasciwie nie - bardzo smaczne byly ciasta
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 19
bardzo smaczne były ciasta bo pewmie od cioci,a ciocia ze starsza to na wesele sie spóznila i rosól zimny jadla,do flakow nie doczekała bo juz spala,oj ciociu -nie ładnie.Mnie smakowało,Wujek.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 3
jak ci sie wesele nie podobalo to moglas to powiedziec mi w oczy nigdy tak dobrze niezjadlas
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3
Witam,
można prosić o kontakt bo mam pytania odnośnie menu weselnego.
Jak można prosić to proszę o maila bądź podanie nr kontaktowego:
mail : bubu_asiek@tlen.pl

Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Też byłam na tym weselisku, sama nie z ciocią i mam to samo zdanie co ona , a na pewno się nie spóźniłam i nie zasnęłam . Nie podobało mi się , wyszłam głodna i z niesmakiem. Co do miejsca wszystkie smaki czy style pomieszane - wieś tańczy i śpiewa- pałac, szopa, zoo, i brakuje synagogi. Gościówa.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 8
do góry