Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Sylwester 2015/2016 Rajska Góra wątek zamknięty Sylwester 2015/2016 w Rajskiej Górze zaliczam do bardzo udanych. Byliśmy na...
bobfil1970
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 4 stycznia 2016

Wesele 01.08.2015 wątek zamknięty Jesteśmy świeżo po weselu, które odbyło się 1.08.2015r. Wszystko udało się...
~Maria i Jacek
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 4 sierpnia 2015

Wesele Lipiec 2015 wątek zamknięty PRZEBIEG WESELA: Jestem bardzo zadowolona z wyboru sali weselnej! Przede...
~Emilia
4

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 13 lipca 2015

Kasia - opinia wątek zamknięty Bylam jako gość ns weselu i muszę powiedzieć że bylo super obsluga poprostu...
~Kasia
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 6 lipca 2015

Czerwcowe wesele wątek zamknięty Dziękujemy za profesjonalną organizację naszego ślubu i wesela:) Było to...
~Artur&Natalia
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 24 czerwca 2015

Nowy manager P O L E C A M !!!!!!!!!! Rajska Góra wątek zamknięty Nowy menager w Rajskiej Pan Marcin pełen profesjonalizm. Wszystko idealnie...
~Lidia i Jan
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 21 czerwca 2014

Milena - opinia wątek zamknięty Organizowałam w Rajskiej Górze przyjęcie okolicznościowe i tak jak było to do...
~Milena
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 28 kwietnia 2015

rajskie urodziny wątek zamknięty Lokal nie bez przyczyny nosi taką nazwę.Urodziny mojej małżonki udały się w...
~zenon kwidziński
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 2 lutego 2015

Katarzyna C - opinia wątek zamknięty Zorganizowałam swoje okrągłe urodziny. Wszystko było genialne.Począwszy od...
~Katarzyna C
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 26 listopada 2014

Grażyna - opinia wątek zamknięty Dziękujemy za wspaniałą imprezę, pyszne jedzenie i niezapomniany klimat....
~Grażyna
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 10 listopada 2014

Wesele sierpien 2014 wątek zamknięty Mam mieszane uczucie co do tej sali, piękna oczywiście, bardzo dobry/miły...
~Karol
4

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 28 września 2014

ślub 18 lipiec wątek zamknięty Baardzo dziękujęmy całej obsłudze za profesionalizm, zaangażowanie i wielką...
~Kasia & Miłosz
-

dodano: 22 lipca 2014

Wesele w maju wątek zamknięty Miesiąc temu mieliśmy wesele w Rajskiej i szczerze polecamy. Dworek...
~Marlena i Piotrek
-

dodano: 20 czerwca 2014

Wesele w Rajskiej Górze wątek zamknięty Wesele w Rajskiej Górze- profesjonalizm obsługi, godny standard lokalu,...
~Klaudia i Karol
-

dodano: 3 czerwca 2014

Rajska Góra - polecamy wątek zamknięty Witam. Szczerze polecamy Rajską Górę na wszelkie imprezy rodzinne. Jesteśmy...
~paro
-

dodano: 1 czerwca 2014

Nie tak super, nie na 6 wątek zamknięty Byliśmy na balu walentynkowym i po ocenach tu wystawionych, samych 6,...
~Monia
1

dodano: 16 lutego 2014

14.09.2013 r. Ewelina i Damian :) wątek zamknięty Nasze wesele było wspaniałe :) dziękujemy całej obsłudze Rajskiej Góry,...
~Ewelina
-

dodano: 25 listopada 2013

wrzesień 2013 wątek zamknięty Chcielibyśmy ogromnie podziękować obsłudze Dworku "Rajska Góra"...
~mt
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 20 września 2013

Wesele 13.07.13 wątek zamknięty Jesteśmy właśnie po... :) Pani Oldze i całej obsłudze - DZIĘKUJEMY DZIĘKUJEMY...
~Ola Foltynowicz
-

dodano: 15 lipca 2013

rewelacyjna restauracja wątek zamknięty Serdecznie polecam dworek Rajska Góra. Miałam tam wesele 18 maja br i nie...
~Alicja
-

dodano: 1 lipca 2013

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry