Widok
Wesele sierpien 2014
Mam mieszane uczucie co do tej sali, piękna oczywiście, bardzo dobry/miły manager, natomiast obsługa sprawiała wrażenie braku profesjonalizmu. Jeden z kelnerów "standardowo" spożywał alkohol- skończyło się wykluczeniem z wesela. Proponuje o lepsze dopilnowanie co dzieje się jedzeniem po 1-szym dniu imprezy. Nie pisze tego w złości czy coś podobnego, a tylko prawdziwe odczucia pana mlodego. Aha bym zapomniał, piany kelner nie potrafil prawidlowo ustawic rzutnika, duzo nie brakowało, aby zrobił sie z tego cyrk. I tak obraz z laptopa zostal uciety na rzutniku. Chciałbym jeszcze raz podkreślić, ze nie jest to tylko opinia jednej osoby. Wierze, że inne wesela byly bardzej udane od mojego, ale ja niestety nie mogę się podzielić z Państwem do końca pozytywna opinią. Pomimo wszystko polecę te sale ze względu na Pana managera. Po prostu nastepnym bede bardziej podejrzliwy i bardziej konsekwentny.
wypowiedź zmoderowana ( 2014-10-10 09:38:16)
Moja ocena
Dworek Rajska Góra
kategoria: Restauracje za miastem
obsługa: 3
menu: 4
jakość potraw: 6
klimat i wystrój: 6
przystępność cen: 4
ocena ogólna: 3
4.3
* maksymalna ocena 6
A czy zgłaszał Pan to do menagera? My ostatnio też mieliśmy tam wesele i też nie do końca jesteśmy zadowoleni, jeśli chodzi o obsługę i dopilnowanie tej obsługi, my akurat żałujemy wybrania tej sali bo opinie wysokie i zastanawialiśmy się czemu na nas akurat musiało trafić,że ktoś zepsuł nam w pewien sposób tej dzień, słyszałam,że od kiedy nie ma starej pani menager to coś zaczęło się tam psuć :(