Widok

Wesele Gdańsk

Wesele bez ogłoszeń Wesele Temat dostępny też na forum:
Witam, prosiłabym o pomoc w sprawie sali weselnej na max 80osób w Gdańsku , cena 170-200zl max/os. , polecicie jakąś salę (nie za daleko od centrum) ? :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dom weselno-imprezowy POD ANIOŁEM w Brzeźnie. Mieliśmy tam wesele. Niesamowita impreza. Jedzenie przepyszne, goście zachwyceni. Miła obsługa, wszystko na czas. Z szefową ustaliliśmy wszystko - jakie menu, co chcemy a czego nie, różnie można było sobie wybrać. Miejsce bardzo klimatyczne, fajne zdjęcia tak wyszły (cała sesja wręcz). Przyzwoita cena jak na tak świetną organizację dosłownie wszystkiego. A do domu dostaliśmy jeszcze tyle jedzonka, że najbliższa rodzina miała zapas na kilka dni :) Na weselu było 56 osób, sala w sal raz na 50-80 osób. Acha, a po północy na molo i tam jeszcze sesja w plenerze, bo to blisko :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Morena

Bieganie zimą (26 odpowiedzi)

Witam szukam chętnych na wspólne bieganie raczej amatorów :-). Najlepiej z okolic Nałkowskiej,...

jak żyć po śmierci jedynego dziecka ? (23 odpowiedzi)

22 lipca 2016 straciłam mojego jedynego ukochanego Syna ...miał zaledwie 25 lat... Poszedł spać i...

Kusocińskiego (18 odpowiedzi)

Morena to dzielnica ceniona za dogodną infrastrukturę, szeroką ofertę handlową, edukacyjną i...

do góry