Widok

Wesele - Magnolia - Sulmin, proszę o opinie.

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam!

Mam pytanie, czy ktoś organizował (był/słyszał) wesele w gospodarstwie agroturystycznym Magnolia w Sulminie ???

Proszę o opinie

Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
alis zanim zaczniesz pisać takie brednie wybierz sie na intensywny kurs ortografii bo aż przykro patrzeć i czytać twój krótki wredny,mijający się z prawdą komentarz przesycony BYKAMI ORTOGRAFICZNYMI-analfabetko!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
Witam!W Magnoli miała wesele moja siostra,2 kuzynki,kuzyn i JA.Jedzenie pyszne i dużo.Sala i wystrój pięknie udekorowana.Ciasta i torty wyśmienite.Ja wspominam swoje wesele super wszystko się udało.I już w lipcu szykuje się kolejna impreza zjazd rodziny.A te wszystkie złe opinie to brednie.Kto wypisuje te kłamstwa to zazdrośnicy zawistni.A jeśli chodzi o właśccielke to wspaniała,miła,sympatyczna osoba zrobiła wszystko żeby wesele się udało.Ja i osoby z mojej rodziny które miały tam wesela są bardzo zadowolone.JA OSOBIŚCIE POLECAM TO MIEJSCE.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Trudno czytac takie rzeczy o osobach które sie zna! - aż nie można uwierzyć w to do czego prowadzi zazdrość - że ktoś ma takie pomysły i możliwości na starsze lata a ktoś nie. Powiem szczerze że imprezy tam są udane - a że znajdą się osoby z opinią negatywną - to na dzisiejsze czasy - gdzie "młodzi" mają coraz większe wymagania to nic dziwnego (złej baletnicy przeszkadza nawet rąbek u spudnicy) Z nażeczoną wybraliśmy tą salę i wiemy że wszystko bedzie doskonale dopiętę!

PS: Nie ma co czytac tych bredni bo widocznie komuś zależy aby było wszystko na "nie".
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Trudno czytac takie rzeczy o osobach które sie zna! - aż nie można uwierzyć w to do czego prowadzi zazdrość - że ktoś ma takie pomysły i możliwości na starsze lata a ktoś nie. Powiem szczerze że imprezy tam są udane - a że znajdą się osoby z opinią negatywną - to na dzisiejsze czasy - gdzie "młodzi" mają coraz większe wymagania to nic dziwnego (złej baletnicy przeszkadza nawet rąbek u spudnicy) Z nażeczoną wybraliśmy tą salę i wiemy że wszystko bedzie doskonale dopiętę!

PS: Nie ma co czytac tych bredni bo widocznie komuś zależy aby było wszystko na "nie".
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Sylwestra spędziłam w Magnoli jedzenie ,obsługa super a co do plotek karzdy lokal ma jakieś negatywne opinie Szewowa tego lokalu jest szczerą kobietą i to ją gubi
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Byłam tam w tym roku na sylwestra i muszę powiedzieć że dawno tak dobrze sie nie bawiłam!! Jedzenie orkiestra cała organizacja REWELACJA. I na prawdę uważam że ten lokal można spokojnie polecić ;)
Ja także dołączam się do prośby, bo też planuje tam wesele nr gg 1277352
to moj nr gg 10292153 mogłabys sie ze mna skontaktowac o mam miec na tej sali wesele w maju

sala magnolia

bardzo prosilabym osobe która miala tam wesele o kontakt ze mna to mój nr gg10292153 wesele planujemy w maju 2009 wiec prosze powiedziec mi cala prawde na temat tej sali i atmosfery panujacej tam....

xxx1234

Czytając te forum to chyba zgadzam się i z pozytywnymi opiniami jak też i negatywnymi gdyż wiem iż były tam bardzo udane imprezy i goście byli zachwyceni z imprezy. problem pojawia się w momencie kiedy to odbyły tam się nieudane imprezy a takie były gdyż znam ludzi którzy to właśnie przeżyli i byli bardzo niezadowoleni a wręcz oburzeni. Powiem też że to chyba zależy od tego jaką kadrę do kuchni uda się właścicielce "dorwać" do pracy gdyż nie oszukujmy się są to ludzie z przypadku. I sama szefowa nie może temu zaprzeczyć. Zastanawiam się także dlaczego właścicielka zajmuje się roznoszeniem plotek na temat swoich klientów. Przyznaję się że mieszkam niedaleko tej sali i usłyszałam kilka dziwnych rzeczy które podobno wyszły z ust Pani W. Przecież wszelkie spory należy tak wyjaśniać z klientami aby nie było porozumień a nie obgadywać za plecami i to mi się raczej nie spodobałoby gdybym tam miała kiedykolwiek organizować imprezę. A jedyną odpowiedzialną osobą w tym lokalu jest mąż właścicielki i akurat na jego temat słyszałam same pozytywne opinię. Więc może czas na to aby to mąż przejął kontrolę nad salą (Ale tak naprawdę to nie moja sprawa. a piszę to tylko dlatego że na forum każdy może przecież wyrazić swoją opinię).
byłam dwa razy na weselu w tym właśnie miejscu i dziwią mnie te negatywne opinie, poniewaz wesela wypadły doskonale, a jedzenia bylo wrecz za duzo, kazdy mogl sie najesc do syta. poaz brakiem klimatyzacji na sali nie mam zastrzezen.
czy pani zna osobiscie ta włascicielkeczy czy po prostu miała pani tam wesele
MAGNOLIA TO DOBRE MIEJSCE NA WESELE.CZYTAJĄC TE NEGATYWNE OPINIE STWIERDZAM ZE SĄ NIE PRAWDĄ . POZDRAWIAM
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
witam. moim zdaniem to plotki a wszyscy wiemy jakie są plotki ktoś cos powie i tak to sie zaczyna. szkoda mi tej kobiety która sie bardzo starała zeby wesela były piekne. pewnie tej pani ktoś zazdrości ze tak o niej pisze.moja zmajona była na weselu w magnoli i nie było czegoś takiego jak np. PROBLEM Z CIASTEM. podobało jej sie bardzo. i wystawia jej dobrą opinie.ZACHĘCAM DO ROBIENIA TAM WESEL. NIE SŁUCHAJCIE TYCH NEGATYWNYCH OPINI
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
Kiccek to wcale nie jest dziwne. Dla mnie jest normalną rzeczą, że nie wszyscy mają jednakowe zdanie w jakiejkolwiek dziedzinie życia. Nie podoba się tobie, że mam tak dobre zdanie o tym miejscu? Bez urazy ale nie obchodzi mnie to. Ja swoje wesele wspominam wspaniale i swego zdania nie zmienię. Na tym kończę te słowne potyczki bo nie mają one sensu.
W życiu bym nie wybrała miejsca do organizowania wesela, gdyby była chociaż jedna tak bardzo negatywna opinia! Zapewne na każdym weselu zdaży się jakiś drobny problem, niedociągniecie etc. jednakże nie wyobrażam sobie takiego potraktowania, jak koleżanke której wypowiedziała szefowa termin. Osoba, która dba o dobrą opinie prowadzonej działalnosci nigdy by nie pozwolila na takie potraktowanie klienta. Także bardziej wierze w negatywne opinie w tym przypadku.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Dziwne jest to ze posty pozytywne dodają osoby nowe na forum i to zaraz po negatywnych opiniach ze strony innych.

Hanka13 widzę, że na bieżąco jesteś z tym tematem na forum i bardzo Tobie zależy aby zepsuć opinię o tym miejscu i jego właścicielach. Zupełnie tego nie rozumiem ale to już Twój problem. Ja napisałem moją opinie z własnych pobudek i nikt mnie do tego nie zmusił, jak również nikt mnie o to nie prosił. Byłem tam, zobaczyłem na własne oczy i nikt mojej opinii na temat tego miejsca nie zmieni. Po prostu wiem swoje, a na dowód tego, że bawiłem sie w tym wspaniałym miejscu pozostaną mi zdjęcia oraz film, którego już nie mogę się doczekać.

P.S. Hanka13 proszę nie pisz bredni na temat mojego postu bo to naprawdę jest przykre.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja dodam jeszcze tylko to, że Szanowna Pani W. dobrze wie o opini jaka została wystawiona nt. Magnolii na Weselniku i nie byłabym zaskoczona, gdyby te zachwalania były jej dziełem.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
do góry