Widok

Wesele bez marnowania jedzenia

Wesele Temat dostępny też na forum:
Myślę,że problem z nadmiarem jedzenia na weselach jest spory.Jeżeli kucharz czy kucharka nie ma doświadczenia i nie potrafi dobrać ilości jak i rodzaju potraw odpowiednio to potem to zostaje a dań drogich brakuje.Tu chodzi o szczerość i uczciwość i szacunek tak dla żywności jak i gości i organizatora.
Mi się marzy wesele w którym menu jest przedstawiane np 2 tyg przed weselem.Menu różne,ciekawe,z potrawami wege i dla dzieci z którego każdy może sobie wybrać to co lubi i to dostaje.Restauracja nie musi wtedy szykować mnustwa jedzenia a świeże i dobrane potrawy oraz wybrane przekąski.Mniejszy koszt,brak wyrzucania i nie płacić za potrawy których nikt nie tanie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

no to szukasz takiego kucharza lub kucharki, które robią jedzenia tylko ile chcesz. poza tym zazwyczaj wygląda to w taki sposób, że dajesz info o ilości ok. 2-3 tyg. przed ślubem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Wesele bez ogłoszeń

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (216 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

do góry