Widok

Wesele na 100 osób?

Wesele Temat dostępny też na forum:
Witam, czy ktoś może wie gdzie można zorganizować wesele na 100 osób w trójmieście.Mam zamiar wynająć swoje kucharki, bo nie uśmiecha mi się płacić za osobę 100zł..Pozdrawiam:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
w Gdyni na Małym Kacku ul.Łowicka, dom kultury chyba się tak to nazywało, moja przyjaciółka miała tam wesele chyba na 80 osób i jeszcze było dużo miejsca. Zrobiła jeden błąd wzięła kucharkę która współpracuje z tą salą-bardzo żałowała.
Pozdrawiam
Bardzo dziękuję za odpowiedż , a może ktoś jeszcze ma jakieś wskazówki co do miejsca na wesele na 100 osób?:)Pozdrawiam.
Działki w Brzeźnie dysponują salą na 100 osób jest tam zaplecze kuchenne wynajem 800 zł + kaucja 500 trzeba wcześniej rezerwować , bo my mamy tam przyjęcie pod koniec kwietnia a zaklepaliśmy już w sierpniu. Pozdrawiam serdecznie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Szkoła podstawowa w Gdyni -Chwarzno-szkoła nowa, ładna, nowoczeny budynek, sala weselna "jadalna" na 100 os+ za przeszkleniem sala do tańczenia też duża, profesionalne zaplecze kuchenne w pełni wypsażone we wszelnkie naczynia, duże ubikacje(a to też ważne), zadbane i czyste, całość pilnowana przez dozorcę. Trzeba tylko wystroić salę, platność ok 1500 zł calość ale warto.
Jest fajna sala w domu spolecznym na Zaspie ul Pilotow 3 z zapleczem kuchennym, pokojem dp ktorego tylko Wy macie dostep (tam najczesciej trzyma sie wodke) i podjum dla orkiestry. Sala ma swoje niezalezne wejscie, wynajem obejmuje sale od czwartku do wtorku (w razie poprawin placisz tylko za dyzur portiera). Cena w granicach 1500zl, dokladnie nie pamietam. Zaraz pod wejsciem na sale mozna parkowac auta. My mielismy tam wesele i bylo fanie. Polecam!

Inne tematy z forum Wesele bez ogłoszeń

Czy slub cywilny to wogole slub??? (208 odpowiedzi)

Przeciez tam nikt nic nikomu nie slubuje!

Łazienka (44 odpowiedzi)

Dziewczyny jestem na etapie kupna kafli do lazienki ale nie wiem na jakie sie zdecydowac. Prosze...

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (215 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

do góry