Widok

Wesele nad morzem

Kupię Temat dostępny też na forum:
Czy w okolicach 100km od Gdańska jest jakieś miejsce bezpośrednio nad morzem poza Rzucewem? Rozważałam jeszcze kolibę ale ceny z kosmosu, ciągle też sie boje ryzyka jeśli chodzi o pogodę, no ale wstępnie się zdecydowaliśmy więc poszukuje :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zatoka Sztuki, Grand Hotel, Hotel Lival, Hotel Neptun, Bryza Resort&Spa i wiele wiele wiele wiele innych... wystarczy zajrzeć do google....
Bardziej chodziło mi o miejsce które od razu organizuje ślub na plaży bo ma tam prywatne miejsce i możliwość zorganizowania wesela ale dziękuję :)
Na molo w Sopocie, ta dziewczyna miała:

http://slubowisko.pl/blog-slubny/judyta1987/fotorelacja-wesele,9759#.UhSmPJLxrvY

Ale nie wiem jak to miejsce się nazywa:)

EDIT: Dopiero doczytałam, że chodzi konkretnie o plażę:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Krolik mega dziekuje za zatokę sztuki, nie wpadłam na to a okazuje się że można połączyć tam ślub z weselem ;) Muszę jeszcze tylko jakieś opinie znaleźć i chyba rezerwować :)))
W czerwcu pewna osoba chciała organizować ślub na plaży/ w plenerze i w Sopocie nie było na to szans - urzędnicy się nie zgadzali na ślub poza urzędem. Zorganizowała więc w ogrodzie hotelu Marina Novotel, czyli w granicach administracyjnych Gdańska. Urzędnik z USC w Gdańsku zgodził się dojechać.
Daj znać, czy w Zatoce Sztuki rzeczywiście da się ślub zorganizować, bo sama ciekawa jestem.
Widziałam że śluby były organizowane w Rzucewie w plenerze, hotel otomin też wspominał o ceremoni na miejscu, muszę podpytać jak to wygląda bo reklamują się możliwością zrobienia zaślubin, czekam na odpowiedź od nich.

Kurde, co ich tak boli z tymi ślubami w plenerze, na pewno potrafią być równie wystawne jak na miejscu.
Aha, USC w Gdyni też chyba wyrażał zgodę na ślub w plenerze. W Mechelinkach proponowali zorganizowanie go właśnie na plaży (a to rejon gdyńskiego USC). Czyli tylko Sopot się nie zgadza.

A "boli" ich to, że wyobraź sobie, co by było, gdyby urzędnik w każdą sobotę lata musiał objechać kilka plaż, ogrodów, tarasów domowych, hoteli itp. I jeszcze np. by lało i wiało ;-) Wiadomo, że standard jest w urzędzie, w 2 godziny da się 3 ślubów przeprowadzić, a o coś specjalnego trzeba się starać dodatkowo. Powodzenia w załatwianiu.
Bryza też ma prywatną plażę i z Neptuna też jest bezpośrednie zejscie:) to prawda, w Sopocie jest problem z urzędnikami ale w razie W zawsze można zatrudnić aktora a sobie wziąć "cichaczem" ślub w urzedzie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Aha, USC w Gdyni też chyba wyrażał zgodę na ślub w plenerze. W Mechelinkach proponowali zorganizowanie go właśnie na plaży (a to rejon gdyńskiego USC). Czyli tylko Sopot się nie zgadza.

A "boli" ich to, że wyobraź sobie, co by było, gdyby urzędnik w każdą sobotę lata musiał objechać kilka plaż, ogrodów, tarasów domowych, hoteli itp. I jeszcze np. by lało i wiało ;-) Wiadomo, że standard jest w urzędzie, w 2 godziny da się 3 ślubów przeprowadzić, a o coś specjalnego trzeba się starać dodatkowo. Powodzenia w załatwianiu.

tU POPRAWKA Mechalinki nie podlegaja pod Gdynie a Kosakowo a on sam pod Płock :)

i tu chodzi o wyniosłość i godność dla urzednika Pań stwowego i godła więc można owszem zrobić ślub na plaży ale tylko gdy będzie to w eleganckim stylu z zachowaniem wszelkich "ŚwIETOŚCI urzednika
chyba pod Puck hihihi ;)
tak masz racje heh
Jastrzębia Góra mi się podoba
Ja będę miała w Jastrzębiej w marmas w październiku swoją opinią na pewno się podzielę po ale jak na razie wszystko przebiega okej;-)

Inne tematy z forum Wesele

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

do góry