Widok
ja miałam w czardaszu , za poprawiny zapłaciliśmy 700 zł, ale na nasze życzenie oprócz jedzenie z wesela był obiad dla wszystkich to kosztowało 4 zł od osoby, a że na wesleu dodatkowo zamówiliśmuy dzika to na niedzielę rzeczywiście było duuuuużo wszystkiego i resztę dostaliśmy do domu
polecam takie rozwiązanie my płaciliśmy 105 za osobę
polecam takie rozwiązanie my płaciliśmy 105 za osobę
Wielkie dzieki za informacje. Wiem, że na poprawinach jest to, co zosatnie z wesela. Zastanawiałam się tylko czy trzeba wykupić obiad na konkretną ilość osób ( tak jest w niektórych miejscach np. 40zł na osobę), z tego co piszesz - nie.
Jeszcze raz dzięki. Jak będę miała jeszcze jakieś pytanka, to się odezwę:)
Pozdrawiam!
Jeszcze raz dzięki. Jak będę miała jeszcze jakieś pytanka, to się odezwę:)
Pozdrawiam!
Viktoria to dośc duży hotel przy drodze nr 6 jak sie jedzie w kierunku Słupska, juz za Wejherowem, ale bliziuteńko, jakby w.
W Czardaszu, nie wiem czy o to pytasz, płaciliśmy w roku 2004 85 zł za osobę i 700zł z apoprawiny, na poprawinach było wszyutsko to co an weselu, ale było ładnie podane i bardzo dobre, świeze nie zeschnięte.
Osobiście uważam, z eto dobry pomysł, po co ma ktoś zabrac nasze płacone jedzenie do domu, lub co gorsza wyrzucac, a na poprawinach dac nowe, przeciez to z poprzedniego dnia, bardzo dobrze wygląda i smakuje.
a przynajmniej mielismy tanio poprawiny.
Teraz o ile sie nie mylę w Czardaszu cena wynosi 95zł
jeśli masz jakieś pytania co do tego to pytaj śmiało
pozdrawiam
W Czardaszu, nie wiem czy o to pytasz, płaciliśmy w roku 2004 85 zł za osobę i 700zł z apoprawiny, na poprawinach było wszyutsko to co an weselu, ale było ładnie podane i bardzo dobre, świeze nie zeschnięte.
Osobiście uważam, z eto dobry pomysł, po co ma ktoś zabrac nasze płacone jedzenie do domu, lub co gorsza wyrzucac, a na poprawinach dac nowe, przeciez to z poprzedniego dnia, bardzo dobrze wygląda i smakuje.
a przynajmniej mielismy tanio poprawiny.
Teraz o ile sie nie mylę w Czardaszu cena wynosi 95zł
jeśli masz jakieś pytania co do tego to pytaj śmiało
pozdrawiam
Nie wiem czy ta sala Atlantic to ta w takim budynku po schodkach?Na dole malo miejsca dla samochodow i maly ogrodek z lawami? Obok jakas dyskoteka?Jezeli to ta to bylam tam na weselu w lipcu i bylo po prostu super!Moj kuzyn robil tam wesele i byli bardzo zadowoleni, obsluga, jedzenie i ten caly szef z ktorym wszystko sie zalatwia bardzo rzeczowy facet. Tak jak z nim ustalili tak bylo, nic nie zginelo nawet 1 flaszka wodki. Facet byl tam caly czas i trzymal reke na pulsie. Ten parkiet jest spokojnie na taka liczbe osob, a na weselu mojego kuzyna bylo wiecej osob i tanczylismy po lewej stronie stolow tam jest duzo miejsca. Oni brali jeszcze wszystkie dostepne pokoje i wiem ze wszystkie ceny sa bardzo korzystne.
to chyba lepiej, zeby sala była większa niż mniejsza,
Atlantic jest bardzo ładną salą ale nic więcej nie wiem, ładna sala jest też w Hotelu Viktoria, byłam i widziałam, bardzo elegancko.
Nie polecam Pasadeny, nie podoba mi sie usytołowanie
Osobiście polecam Czardasz w luzinie, sami mieliśmy tam wesele, bardzo ładna sala, dużo pysznego jedzenia, mili własciciele i przemiła obsługa, można wyjśc na dwór, jest ogródek. Z zewnątrz nie tak atrakcyjnie jak wewnątrz www.czardasz.pl chyba, cena ok 100zł
Atlantic jest bardzo ładną salą ale nic więcej nie wiem, ładna sala jest też w Hotelu Viktoria, byłam i widziałam, bardzo elegancko.
Nie polecam Pasadeny, nie podoba mi sie usytołowanie
Osobiście polecam Czardasz w luzinie, sami mieliśmy tam wesele, bardzo ładna sala, dużo pysznego jedzenia, mili własciciele i przemiła obsługa, można wyjśc na dwór, jest ogródek. Z zewnątrz nie tak atrakcyjnie jak wewnątrz www.czardasz.pl chyba, cena ok 100zł