Widok

Wesele w Parkowej??? Lepiej sie zastanow!!!

Wesele Temat dostępny też na forum:
hej!
Mam slub w lipcu 2004, sala juz byla zamowiona od tygodnia w Parkowej w Jelitkowie...a tu sie dowiaduje, ze w sezonie letnim co weekend sa tam imprezki na zewnatrz "pod chmurka"!!! czyli w ogrodku 10m od Parkowej!!!
Oznacza to konkurencyjna muzyke baaardzo glosna do samego rana!!! koszmar!!! nawet okna sie nie da otworzyc!!!
czyli od nowa poszukiwanie sali ;-(((
a najlepsze, ze szefostwo nic o tym nie wspomnialo...a zaliczke zgarneli....czyli jestem lzejsza o 15% zaliczki!!!! to sie nazywa uczciwosc ludzka ;-(((((
help...szukam innych mozliwosci w 3miescie na wesele
pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
polecam Hotel "Merkury" w Straszynie. I oczywiście zesół jeżeli szukasz?
yacotaco@wp.pl
Tak się składa ,że w sierpniu byłam na weselu w Parkowej a na zewnątrz była dyskoteka, jeżeli tak to można nazwać. Szczerze mówiąc nie odczuliśmy z tego powodu żadnego dyskomfortu, orkiestra była niezła i na tyle fajnie i głośno grali. iż chyba nikt nie słyszał muzy z zewnątrz. Ale decyzja należy do Was ... Pozdrawiam
To czy impreza na zewnątrz jest uciążliwa zależy głównie od prowadzącego. Jeśli uda się z nim dogadać, żeby nie puszczał bardzo głośno muzyki to jest OK.
Lokalizacja jest dobra , można wyjść na plaże zrobić zbiorowe zdjęcie gości, nakręcić na wideo krótki spacer.
W lipcu lokalizacja nad morzem to niezły wybór, bo może być gorąco.
W pobliżu warte uwagi są: Wojskowy Dom Wypoczynkowy, Hotel Rzemieślnik, Bankowiec.
Ostatnio bardzo mi sie podobało w Restauracji Lukullus - ale to już nie nad morzem :-)
Jeśli mogę w czymś pomóc to proszę o kontakt.

Wideofilmowanie Filmart www.filmart.end.pl
Ja szukając sali na wesele byłam w "Parkowej" ale tam jest paskudnie i jakiś dziwny zapach, nawet niska cena mnie nie przekonała. Bardzo podobało mi się w hotelu "Morris" w Jelitkowie, ale jak dla mnie trochę za drogo (150/os). Natomiast wpłaciłam zaliczkę w restauracji "Hipodrom" w Sopocie, chociaż z pewnymi obawami, bo zmieniło się kierownictwo i nie wiem czy nie będzie jakiś wpadek.
mam ślub 25.12.2003 i tez zastanawiałam sie nad parkową ale nie przekonali mnie do siebie. wybrałam zajazd jawor w pruszczu gdańskim. odbyło sie tam juz kilka imprez znajomych i nikt nie narzekał. musze przyznac ze teraz jak pozostało juz niewiele czasu jest sporo nerwów ale o sale nie martwie sie.

Inne tematy z forum Wesele bez ogłoszeń

Dj Waldzior (6 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś zamawiał na wesele Dj waldziora? Jakie opinie? Wiem, ze kiedys był jednym z...

Łazienka (44 odpowiedzi)

Dziewczyny jestem na etapie kupna kafli do lazienki ale nie wiem na jakie sie zdecydowac. Prosze...

Czy slub cywilny to wogole slub??? (208 odpowiedzi)

Przeciez tam nikt nic nikomu nie slubuje!

do góry