Widok
zaraz wyśle ci kilka fotek; co do Mari Band - właśnie z nimi było to wesele, zespół calkiem fajny, ale ja jednak osobiście wolę jak jest też damski głos :)
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
Miałem tam wesele 6 grudnia. Klimat świetny, nie trzeba dużo stroić chociaż polecam panią, która z nimi współpracuje - bardzo gustownie wkomponowała nam kwiaty i trochę ozdób w ogólny styl sali. Jedzenie pyszne - środkowe menu zawiera dodatkową atrakcję w postaci grillowanych mięs podawanych na stół prosto z rusztu.
No i Mari Band - ten zespół jest wart każdej złotówki, którą na nich wydaliśmy - potrafią naprawdę rozruszać towarzystwo no i przede wszystkim widać, że nie są "w pracy" ale i sami dobrze się przy tym bawią.
Ja osobiście strasznie nie lubię wesel i rzadko na nich bywam ale moje mi się niesamowicie podobało a i wielu moich gości stwierdziło, że to była najlepsza impreza w ich życiu :)
No i Mari Band - ten zespół jest wart każdej złotówki, którą na nich wydaliśmy - potrafią naprawdę rozruszać towarzystwo no i przede wszystkim widać, że nie są "w pracy" ale i sami dobrze się przy tym bawią.
Ja osobiście strasznie nie lubię wesel i rzadko na nich bywam ale moje mi się niesamowicie podobało a i wielu moich gości stwierdziło, że to była najlepsza impreza w ich życiu :)