Widok

Wesele w "Villi Pascal" w Brzeznie

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czesc,

zastanawiamy sie nad miejscem na wesele i w internecie trafilismy na "Ville Pascal" w Brzeznie. Na pierwszy rzut oka wyglada fajnie, ceny tez przystepne, ale nie znamy, niestety, nikogo, kto tam byl i moglby nam doradzic. Czy ktos z organizowal tam wesele (albo przynajmniej byl na nie zaproszony)?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hej, ja miałam tam wesele w maju br. Było sympatycznie, tylko obsługa trochę nawalała. Rzadko zjawiali się na sali. No i zjedli nam torta, to znaczy się to co zostało po krojeniu go. Gdyby się spytali to spoko a tak to trochę nieładnie. Jedzenie bylo smaczne. Na ile osób robicie wesele? My mieliśmy na 60 i nie było przez to wiele miejsca na parkiecie ale liczyliśmy się z tym. Szef Pascala jest w porządku. Dotrzymał wszystkich warunków umowy. W razie pytan pisz.

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Brzeźno

Nadmorski Dwór - opinie i oceny (76 odpowiedzi)

Nadmorski Dwór to kompleks mieszkaniowy, które powstanie na terenie rozciągającym się między al....

Przeprowadzki (10 odpowiedzi)

Jeśli nie macie skąd wziąć kartonowych pudeł do przeprowadzki to polecam sklep...

obróbka cnc (10 odpowiedzi)

Witam, Poszukuję firmy, która zajmuje się obróbką cnc. Słyszałam bardzo dobre opinie o firmie...

do góry