Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Rewelacyjna atmosfera i opieka wątek zamknięty Gorąco polecam to miejsce. Mój syn uwielbiał tam chodzić. Panie oddane i...
~Marta
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 8 października 2014

Super żłobek wątek zamknięty Jeden z najlepszych żłobków w Gdańsku. Zadbane pomieszczenia, super opieka....
~swoopske
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 17 maja 2013

Żłobek godny polecenia! wątek zamknięty Wesoła Wyspa to przytulne i cudowne miejsce dla każdego maluszka.Panuje tam...
~Nucia
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 2 maja 2012

Najlepsze miejsce dla maluszka wątek zamknięty Gorąco polecam Wesołą Wyspę wszystkim rodzicom. Jest to najlepsze miejsce, w...
~mama Zuzi
-

dodano: 17 kwietnia 2012

MIEJSCE PRZYJAZNE MALUSZKOM - ZDECYDOWANIE GODNE POLECENIA wątek zamknięty "Wesoła Wyspa" to żłobek z sercem. Na codzień od razu widać duże...
~Zajączki :)
-

dodano: 1 kwietnia 2012

NAJLEPSZY ŻŁOBEK W TROJMIEŚCIE:) wątek zamknięty "Wesoła Wyspa" jest uroczym miejscem dla każdego dziecka. Mój synek czuje...
~Zadowolona Mama
-

dodano: 29 marca 2012

POLECAM !!! wątek zamknięty godna zaufania placówka, można ze spokojem zostawić dziecko i oddać się w...
~Dorota
-

dodano: 29 marca 2012

cudowne miejsce dla naszych maluchów wątek zamknięty Wspaniałe Panie: Asia, Ewa, Karolina, Pani Maria -pełniąca rolę "babci"...
~mama Niny
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 7 stycznia 2012

Wspaniałe miejsce, wspaniałe Panie, wspaniała opieka. wątek zamknięty Przyjemna jest świadomość, że nawet niespełna roczny bobas z chęcią "chodzi"...
~JS
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 9 sierpnia 2011

Polecam wątek zamknięty Wesoła wyspa jest super żłobkiem. Moje dziecko jest zachwycone, radosne....
~IV
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 18 marca 2011

Super miejsce dla maluszka! wątek zamknięty Urocze miejsce dla dziecka;) Moja córeczka bardzo lubi chodzić do Wesołej...
~MAMA ALICJI ;)
-

dodano: 28 stycznia 2011

Miejsce godne polecenia wątek zamknięty Jesteśmy bardzo zadowoleni z żłobka "Wesoła Wyspa". Panie opiekunki są bardzo...
~Ola
-

dodano: 26 stycznia 2011

Wspaniała atmosfera wątek zamknięty Nasz synek jest bardzo szczęśliwy kiedy rano słyszy " ubieramy się i po...
~Ania
-

dodano: 19 października 2010

pełen profesjonalizm wątek zamknięty Żłobek "Wesoła wyspa" sprawił, że czuję się spokojna o rozwój mojego...
~zadowolona mama
-

dodano: 11 października 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry