Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
bardzo dobry żłobek wątek zamknięty Szczerze polecam żłobek Wesołe Żuczki. Panie są bardzo opiekuńcze, bardzo się...
~Kasia
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 27 sierpnia 2016

Super miejsce wątek zamknięty Nasze drugie dziecko chodzi do zlobka. Niedlugo pojdzie trzecie. Super...
~A. K. A. Z.
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 16 czerwca 2016

Super miejsce! wątek zamknięty Córcia zaczęła chodzić do żłobka gdy miała rok i 2 m-ce. Ogromny stres i...
~Ania i Ewka
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 12 kwietnia 2015

Super! wątek zamknięty moja corka chodzi do wesolych zuczkow i jestem BARDZO zadowolona! Super...
~darijka
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 24 lutego 2015

Polecam wątek zamknięty Witam,moja córcia chodziła do Żuczków 1,5 roku-zawsze uśmiechnięta, zadbana,...
~Joanna i Łucja
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 30 listopada 2014

Wesoło w Wesołych Żuczkach wątek zamknięty Bardzo miło, moja córcia będzie dobrze wspominac chwile spędzone w Wesolych...
~mama Laurki
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 4 września 2012

bardzo fajny żłobek/ przedszkole wątek zamknięty po moim dziecku widać, że jest to bardzo fajny żłobek/ przedszkole. Dziecko...
~Ania
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 1 marca 2012

mama - opinia wątek zamknięty super żłobek:) jestem w 100% zadowolona.. opieka nad dziećmi...
~mama
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 10 sierpnia 2011

Domowe przedszkole wątek zamknięty Serdecznie polecam wszystkim - panie opiekunki mają wielkie serca dla...
~Mama
1

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 6 września 2010

jak najbardziej wątek zamknięty moje dziecko jest tam usmiechniete a to najwazniejsze jak najbardziej...
~mamusia
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 17 września 2010

Super wątek zamknięty Do Wesołych Żuczków uczęszczają obaj moi chłopcy, wiem, że są pod dobrą...
~Mama Jacusia i Łukasza
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 30 lipca 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry