Widok

Weterynarz - Kiwi czy WetMedyk?

Wasze opinie/spostrzeżenia itp. Będę wdzięczna. b
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

AWET+ Osowa!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

A cenowo jak wygląda (mogę prosić o przykład)? Dzięki :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kiwi!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja też chodzę z psem do Kiwi. :P
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zdecydowanie WetMedyk!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja korzystam z WetMedyk bo blisko. Wszystko w porządku. Miła atmosfera, w razie nagłej sytuacji szybko przyjmują. Ceny raczej przystępne, chociaż czasami 50-100 zł za zastrzyk/leczenie to tanio nie jest, ale porównania nie mam. Zostawiłem na 2 dni psa w hotelu, wydawał się zadowolony opieką i nie zauważyłem żeby wrócił z jakimiś chorobami. Mam w planach żeby go zostawić na kolejne parę dni na czas wyjazdu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wetmedyk - bylismy raz z kotem raz z psem, za kazdym razem zla diagnoza. Na kiwi nie narzekam. Zadnego weta z zukowa nie polecam, awet rowniez tak sobie. Reasumujac, jak sie nie chce jezdzic do dobrych klinik w Metropolis, to polecam Kiwi
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Polecam KIWI. Pani Ola jest bardzo dokładna. Chodzę do niej z trzema psami i jestem zadowolona. Chciałabym żeby ludzki lekarz poświęcał tyle czasu na badanie ludzi co Pani Ola zwierzętom.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Banino

Niepubliczna szkoła AiB w Baninie (11 odpowiedzi)

Witam, czy ktoś ma może jakieś opinie na temat nowo otwartej niepublicznej szkoły AiB przy...

Hocki klocki (111 odpowiedzi)

Wiecie kto prowadzi tą placówkę ?

Imperium-Auto Salon (9 odpowiedzi)

Witam, jakieś opinie o Imperium-Auto Salon. Firma mieści się w Baninie przy ulicy Wiśniowej 11....

do góry