Widok
Weterynarz musi mieć sprzęt jeśli jest coś poważniejszego lub na to wskazuje te małe gabinety na Chełmie nie posiadają nic..jeśli to nic poważnego to polecam mila p. doktor Eźlakowską na centrum handlowym/pasaż handlowy koło Piotra i Pawła jeśli coś poważniejszego to mimo odległości polecam Przychodnię Weterynaryjną czynną całą dobę na Bityw Oliwskiej w Gdańsku
A ja absolutnie nie polecam weterynarza na Cieszyńskiego ( dr Eżlakowska), najgorszy gabinet jaki znam. Pani doktor opryskliwa, niemiła, o% empatii dla zwierząt, po 3 min wizyty poleca zmienić gabinet i weterynarza, bo "piesek rozpuszczony". Dodam, że mój mały szczeniaczek był u mnie dwa dni, a przedtem żył w hodowli z innymi psami, więc na pewno nie był "rozpuszczony". A badanie trzeba umieć przeprowadzić tak, aby zwierzęciu nie zrobić krzywdy..
Radzę omijać ten gabinet i panią doktor z daleka.
Parę lat temu piesek synowej miał identyczną, nieprzyjemną przygodę z panią doktor , więc to chyba norma.
Radzę omijać ten gabinet i panią doktor z daleka.
Parę lat temu piesek synowej miał identyczną, nieprzyjemną przygodę z panią doktor , więc to chyba norma.
Ja akurat jestem bardzo zadowolona, jesli weterynarz mowi, ze pies jest rozpuszczony to pewnie tak jest. Nie jestes weterynarzem, wiec skad ta fachowa opinia. Swojimi pupilami chodze od okolo 20lat i zawsze jestem zadowolona. Dodam, ze Pani uratowala mojego psa zalatwiajac szybsza operacje w innej przychodni.
Polecam panią weterynarz na Biegańskiego. U mojego psa bardzo szybko zdiagnozowała ciężkie schorzenie i skontaktowała ze specjalistą w tym zakresie. Obchodziła się z psem z wyczuciem, a tym samym nie zadawała mu dodatkowego cierpienia. Pomimo tego, że przez kilka dni z rzędu pies musiał przyjmować od niej zastrzyki, kroplówki, być cewnikowany, itd. pies zachowywał się spokojnie. Widać było po nim, że jej ufa. Teraz piesek wrócił do pełni zdrowia, a ja jestem potwornie wdzięczna za ogrom pomocy i wsparcia, jakie uzyskaliśmy w tym gabinecie.
Zdecydowanie nie polecam pani weterynarz w Pasażu Chełmskim. Byłam tam raz i wystarczy obserwacji, żeby tam nie wrócić. Zaprowadziłam tam psa na szczepienie. Przy okazji chciałam zasięgnąć konsultacji w sprawie ucha mojego psa, w które wbiło się coś małego i powstał ropień. Pani weterynarz była niemiła od samego wejścia, wyszarpała moim psem na wszystkie strony bo cały się trząsł i uciekał do mnie na ręce (usłyszałam, że jest rozpuszczony i niewychowany), nie słuchała tego co mówię, na ucho psa tylko zerknęła, nawet go nie dotknęła i stwierdziła, że to nowotwór i trzeba je amputować. Zapytała się za to, czy nie chcę kupić super hiper ekstra karmy za jedyne ...set złotych i w sumie większość czasu mówiła tylko o tym. Podziękowałam grzecznie, pożegnałam się i wyszłam. Następnego dnia ropień pękł sam, kolec wyszedł a na uchu nie pozostał nawet ślad.
Zdecydowanie nie polecam pani weterynarz w Pasażu Chełmskim. Byłam tam raz i wystarczy obserwacji, żeby tam nie wrócić. Zaprowadziłam tam psa na szczepienie. Przy okazji chciałam zasięgnąć konsultacji w sprawie ucha mojego psa, w które wbiło się coś małego i powstał ropień. Pani weterynarz była niemiła od samego wejścia, wyszarpała moim psem na wszystkie strony bo cały się trząsł i uciekał do mnie na ręce (usłyszałam, że jest rozpuszczony i niewychowany), nie słuchała tego co mówię, na ucho psa tylko zerknęła, nawet go nie dotknęła i stwierdziła, że to nowotwór i trzeba je amputować. Zapytała się za to, czy nie chcę kupić super hiper ekstra karmy za jedyne ...set złotych i w sumie większość czasu mówiła tylko o tym. Podziękowałam grzecznie, pożegnałam się i wyszłam. Następnego dnia ropień pękł sam, kolec wyszedł a na uchu nie pozostał nawet ślad.
na Siedlcach na Kartuskiej w pawilonach tzw kwadracie jest bardzo dobry weterynarz z zamilowania dr. Wyszyński
Także polecam! Dzięki Pani Agnieszce nasz Tadzik dostał pomoc u weterynarzy w Animal Garden w Kiełpinie Górnym. Zrobili mu badania i skierowali nas na diagnozę. Niestety do Kliniki na Łąkowej, która nas oszukała w diagnozie, dopiero dr Ulewicz nam pomógł i powiedział co i jak, przez co trafiliśmy do dr Mederskiego, dzięki któremu już wiemy co dolega naszemu psu. Ale gdyby nie Panie z ULGI to byśmy nie mieli co zbierać .
Również polecam Ulgę na Cieszyńskiego. Fachowo i przyzwoicie cenowo. Nasz kot leczył się najpierw na Biegańskiego, pózniej w klinice weterynaryjnej na Bulońskiej, następnie w Pruszczu Gdsńskim w Reksiu. Wszyscy weterynarze z tych miejsc leczyli go sterydami, nikt nie zaproponował badań krwi. Dopiero w Uldze po wyniku badań krwi wyszło co tak naprawde mu dolegało (niewydolnośc nerek)
Polecam przychodnię przy Biegańskiego. Podstawowe badania i zabiegi robione są na miejscu. Ceny przystępne, jeśli potrzebne są jakieś dodatkowe informacje , można je uzyskać telefonicznie. Panie kompetentne i bardzo miłe, w razie potrzeby zostają także po godzinach przyjęć (w soboty przychodnia czynna jest do godz. 12:00). Jeśli potrzebna jest opieka całodobowa to polecam Trójmiejską Klinikę Weterynaryjną przy Świętokrzyskiej. Drogo, ale robią wszystko - badania, zabiegi i operacje.
Polecam gabinet weterynaryjny "ULGA" na ul. Cieszyńskiego 13/1u. Przyjmują dwie panie weterynarz, bardzo sympatyczne a przede wszystkim kochające zwierzęta. Wykonują wszystko począwszy od szczepień, badań leczenia po zabiegi operacyjne naszych milusińskich. Zapewniają bardzo fachową opiekę!!!. Kategorycznie za to nie polecam gabinetu w Pasażu Chełmskim i pani Elżakowskiej. Chodziłem tam z moją psicą ale nie byłem zadowolony ani ja ani - pewnie - mój piesior;).
moje trzy osobiste zwierzaki i jeden przygodny jeż, którego przywiozłam w środku nocy do tej super kliniki (dlatego, że wówczas jako jedyna pracowała w nocy) chyba powiedziałyby co innego. Dwa nie przeżyły w każdym razie. Ode mnie - ani nie super, nawet nie dobrze, za to jak drogo! Teraz 24h/dobę w Gdańsku pracują chyba trzy inne gabinety i to mnie uspokaja, że więcej już nie będę zmuszona tam pojechać.
Nie polecam - wykryli u mojego psa torbiela pajeczynkówkowej, a okzazało się, że torbiela nie ma i nigdy nie było. Naciągneli na reznonas z błędnym opisem 1000zł plus chcieli operować, a co by było jakby otworzyli psa, a tu brak torbieli? Co, też 3000zł za operacje i tak w kółko, aż by zdechł? Nie polecam na Łąkowej!!!
Osobiście mogę polecić Trójmiejską Klinikę Weterynaryjną przy ulicy Świętokrzyskiej. Jest to co prawda kawałek za Chełmem, ale dojazd jest bezproblemowy nawet w przypadku braku posiadania samochodu. Wysiadasz na pętli tramwajowej na świętokrzyskiej i masz kawałek piechotą.
Ja jestem zachwycona opieką u http://www.naszalecznica.pl Zajęli się moim pupilem niesamowicie fachowo i z ogromną empatią. Mój piesek wpadł pod samochód i był potłuczony oraz miał złamaną przednią łapkę. Bardzo szybko doszedł do siebie dzięki najlepszej opiece.