Widok

Weterynarz na Chełmie

Zwierzaki Temat dostępny też na forum:
Dzień dobry, znacie weterynarza godnego polecenia na naszej dzielnicy? Widziałam, że jest jakiś na Cieszynskiego, ale niestety brak opinii w internecie. Proszę o pomoc.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

W 100% się zgadzam. Dr Ulewicz i pani Asia to wspaniali lekarze. Odpowiednie podejście do zwierząt i empatia!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ona chyba tak każdemu mówi że jest rozpuszczony też u niej byłem z moim buldogiem francuskim i też tak powiedziała. Niemiła niesympatyczna i ma wiedzę tylko podstawową
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
A jak powie do twojego psa że jest śmierdzącym i zapchlonym brzydkim kundlem to też tak jest. Kobieto weterynarz nie jest od tego żeby mówił czy pies jest rozpuszczony czy nie on jest od tego że ma go leczyć. A nawet jeśli jest rozpuszczony to g*wno ją to powinno obchodzić
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3
Ja akurat jestem bardzo zadowolona, jesli weterynarz mowi, ze pies jest rozpuszczony to pewnie tak jest. Nie jestes weterynarzem, wiec skad ta fachowa opinia. Swojimi pupilami chodze od okolo 20lat i zawsze jestem zadowolona. Dodam, ze Pani uratowala mojego psa zalatwiajac szybsza operacje w innej przychodni.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Także polecam! Dzięki Pani Agnieszce nasz Tadzik dostał pomoc u weterynarzy w Animal Garden w Kiełpinie Górnym. Zrobili mu badania i skierowali nas na diagnozę. Niestety do Kliniki na Łąkowej, która nas oszukała w diagnozie, dopiero dr Ulewicz nam pomógł i powiedział co i jak, przez co trafiliśmy do dr Mederskiego, dzięki któremu już wiemy co dolega naszemu psu. Ale gdyby nie Panie z ULGI to byśmy nie mieli co zbierać .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie polecam - wykryli u mojego psa torbiela pajeczynkówkowej, a okzazało się, że torbiela nie ma i nigdy nie było. Naciągneli na reznonas z błędnym opisem 1000zł plus chcieli operować, a co by było jakby otworzyli psa, a tu brak torbieli? Co, też 3000zł za operacje i tak w kółko, aż by zdechł? Nie polecam na Łąkowej!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja jestem zachwycona opieką u http://www.naszalecznica.pl Zajęli się moim pupilem niesamowicie fachowo i z ogromną empatią. Mój piesek wpadł pod samochód i był potłuczony oraz miał złamaną przednią łapkę. Bardzo szybko doszedł do siebie dzięki najlepszej opiece.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

moje trzy osobiste zwierzaki i jeden przygodny jeż, którego przywiozłam w środku nocy do tej super kliniki (dlatego, że wówczas jako jedyna pracowała w nocy) chyba powiedziałyby co innego. Dwa nie przeżyły w każdym razie. Ode mnie - ani nie super, nawet nie dobrze, za to jak drogo! Teraz 24h/dobę w Gdańsku pracują chyba trzy inne gabinety i to mnie uspokaja, że więcej już nie będę zmuszona tam pojechać.

Nie polecam weterynarza na pasażu Chełmskim
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Osobiście mogę polecić Trójmiejską Klinikę Weterynaryjną przy ulicy Świętokrzyskiej. Jest to co prawda kawałek za Chełmem, ale dojazd jest bezproblemowy nawet w przypadku braku posiadania samochodu. Wysiadasz na pętli tramwajowej na świętokrzyskiej i masz kawałek piechotą.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Warto zjechać z Chełum na Łąkową do Szpitala Weterynaryjnego. Jedno z lepszych miejsc w Polsce masz pod ręką
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

w sumie to nie wiem, kogo moglabym ci polecic. ten zawod to trudna profesja. podziwiam osoby, ktore decyduja sie na ponad piec lat studiow, a potem staz... a i tak trzeba cale zycie sie doksztalcac i ciagle uczyc.

Polecam gabinet weterynaryjny "ULGA" na ul. Cieszyńskiego 13/1u. Przyjmują dwie panie weterynarz, bardzo sympatyczne a przede wszystkim kochające zwierzęta. Wykonują wszystko począwszy od szczepień, badań leczenia po zabiegi operacyjne naszych milusińskich. Zapewniają bardzo fachową opiekę!!!. Kategorycznie za to nie polecam gabinetu w Pasażu Chełmskim i pani Elżakowskiej. Chodziłem tam z moją psicą ale nie byłem zadowolony ani ja ani - pewnie - mój piesior;).
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

Polecam przychodnię przy Biegańskiego. Podstawowe badania i zabiegi robione są na miejscu. Ceny przystępne, jeśli potrzebne są jakieś dodatkowe informacje , można je uzyskać telefonicznie. Panie kompetentne i bardzo miłe, w razie potrzeby zostają także po godzinach przyjęć (w soboty przychodnia czynna jest do godz. 12:00). Jeśli potrzebna jest opieka całodobowa to polecam Trójmiejską Klinikę Weterynaryjną przy Świętokrzyskiej. Drogo, ale robią wszystko - badania, zabiegi i operacje.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Pan Kotlarek z hebanowskiego.

Również polecam Ulgę na Cieszyńskiego. Fachowo i przyzwoicie cenowo. Nasz kot leczył się najpierw na Biegańskiego, pózniej w klinice weterynaryjnej na Bulońskiej, następnie w Pruszczu Gdsńskim w Reksiu. Wszyscy weterynarze z tych miejsc leczyli go sterydami, nikt nie zaproponował badań krwi. Dopiero w Uldze po wyniku badań krwi wyszło co tak naprawde mu dolegało (niewydolnośc nerek)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie prawda mój pies prawie zdechł po wizycie za 184 zł i kazali wrócić po 8h na kontrole gdzie pies już by pewnie zdechł w gabinecie ULGA odratowano go za 20 zł to się nazywa praca z powołania a nie dla kasy .. niech Pani chodzi ale nie polec tych oszustów innym ludzią
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Polecam Agnieszkę Jóźwiak fenomenalna z sercem na dłoni .. uratowała Mi psa kiedy w wielkiej Klinice Weterynarii tylko naciągnęli na kasę gabinet ULGA
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja też polecam - mają wszystko na miejscu i do tego otwarte całą dobę. I nawet w środku nocy są przyjaźni dla kudłatych pacjentów (dla nie kudłatych pewnie też ;) )
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Pełna diagnostyka, skuteczne leczenie., super uprzejmi pracownicy (lekarze, technicy, rejestratorki). Warto zapłacić i mieć świadomość , że zwierzęciem zajmują się fachowcy z najwyższej półki.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
do góry