Widok

Weyerhaeuser - Gdańsk Kokoszki

Witam!
Pokazały się już oferty pracy do nowej fabryki Weyerhaeusera, tylko na wyższe stanowiska. Czy wiecie może czy szukają na produkcję ludzi?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Weyerhaeuser - Gdańsk Kokoszki

jak tych na wyższe stanowiska zatrudnią to ci zaplanują jakich i ilu potrzebują i się ogłoszą - zanieś (nie przez maila) do nich swoje cv i użyj "dymplomacji" żeby chcieli przyjąć, i cierpliwie czekaj na reakcje
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Niestety osobiście nie można składać,bo bylem i mówił dyrektor ,że tylko i wyłącznie przez agencje jest rekrutacja.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ciekawe czy dyrektor wie, że ta agencja jak rekrutuje do niego pracowników to po pierwszym kontakcie i spotkaniu zero dalszej informacji. Ot takie zlanie kandydatów
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4
Do mnie się nawet nie odezwali szkoda słów,można osobiście zadzwonić,ale jak dzwoniłem to mnie zbyli.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
A myślicie że warto tam składać cv?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
jak czytam cztery ostatnie posty to mdlo sie robi i wcale sie nie dziwie ze w Polsce ludzie żala sie ze nie maja pracy. z taka glupota to nie dziwie sie ze nikt takich osob nie chce. czy wy myslicie ze jesli jest 300 aplikacji to do kazdego beda dzwonic. widocznie jestescie swierzakami ktorzy szukaja pracy po raz pierwszy. na pytanie czy warto odpowiadam: warto kupic sobie troche mozgu.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 15
Kłania się czytanie z zrozumieniem, po pierwszej rozmowie mimo informacji od firmy rekrutującej, że oddzwonią zero kontaktu, czy tak cięzko wykonać jeden telefon? Kup sobie trochę mózgu.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7
Która agencja dla nich rekrutuje?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
tak bo ty jestes tak naiwny ze myslisz ze oddzwonia, jakbys zycia nie znal jak to jest naprawde. mowic moga i tyle
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Niestety muszę stwierdzić ze agencja Randstad, z którą Weyerhauser podpisał projekt rekrutacyjny, wymaga od kandydatów w tym i na szczeble kierownicze pełnej dyspozycyjności, w zamian nie oferuje jakości firm rekrutacyjnych. Panie nie są przygotowane do projektu, czytają, dukając, pytania, skupiają się na pisemnych testach nie rozmowie z kandydatem i ... pomimo zapewnienia, nie dają odpowiedzi zwrotnej. Przy tak dużych projektach szanująca się agencja ma system automatycznej odpowiedzi, jeżeli kandydat nie spełnia oczekiwań. Przykro tylko, że firma Weyerhauser, z którą mieszkańcy Trójmiasta wiązali tak wiele nadziei, w taki sposób startuje w naszym środowisku. Podwykonawcy jakich wybieramy do współpracy, reprezentują nas szerzej niż nam się wydaje, kreują świadectwo naszej kompetencji w biznesie.
Życzę powodzenia firmie Weyerhauser na nowej drodze życia!
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 1
Pracuje ktos moze w Weyerhaeuser. jakie zarobki proponuja np na operatora produkcji>>??
1600zl brutto
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
bzdura!
3400 brutto i wszystkie składki dla ciebie i rodziny/partnera zyciowego!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6
no dobrze ale jak się tam dostać ?? bezpośrednio do firmy czy przez agencje ...?? proszę o dopowiedź pozdrawiam
Te rekrutacje to jakaś ściema
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1
Na pracownika operatora produkcji to szukali chyba kogoś z wiedzą nasa albo fizyka jądrowego
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 0
Przyjeli swoich i tyle
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0
potwierdzam , idiotyczny styl prowadzenia rekrutacji , (ten metanabol to jakaś tragedia)
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1
zgadza się byłem dzisiaj na rozmowie na operatora produkcji.
Po pierwsze ogłoszenie podane , że trzeba być sumiennym, odpowiedzialnym itd ,uprawnienia na sztaplarki itd.to kpina. Firma może i fajna ale dlaczego w ogłoszeniu nie podali ,że to praca dla co najmniej fizyków,techników itd i to z wiedzą konkretną .Napisali ,że nawet może być wykształcenie zasadnicze -bzdura , jestem technikiem a testy były jakbym zdawał do nasa. Ciężko napisać w ogłoszeniu ,że na stanowisko produkcji potrzebna jest konkretna wiedza ,wiele osób by się zastanowiło czy składać tam aplikację i się łudzić.
Tak sciema sorry ale sie pomyliłem,na rekrutacji był jakis szalony koksiarz
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wiem,jakiś barczysty burak z jakąś brzydką jak noc lindą,wygłupiali się miedzy sobą a człowieka który walczył o prace żeby nakarmić rodzinę to mieli w d...
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 0
Obiecałam sobie że nigdy nie podejmę pracy przez pośredniak. Firma płaci im za osobę ok 12zł, z czego pracujący dostaje 7zł. I zostaje ta myśl, że co miesiąc kilkaset złotych oddajesz dla pośredniaka. Tak to działa niestety.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dla Twojej wiedzy, nie zawsze umowę podpisujesz z pośredniakiem, kiedy ten rekrutuje. I tak też jest w tym przypadku, Oni mają kontrakt z pośredniakiem na wstępną eliminację, za to im płacą. Umowa o pracę jest bezpośrednio z firmą
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Witam ile w tej firmie zarabia operator produkcji?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Powie mi ktoś czego mozna sie spodziewać na rekrutacji juz w samej firmie i co to za test?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
toi tak grosze jak za takie stanowisko następny moloch wykorzystujący ludzi jak biedronka i inne tego typu twory.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Aplikowalam na kierownicze stanowisko i rzeczywiscie musze potwierdzic informacje prezentowana powyzej. Pani z agencji rekrutujacej traktowala mnie z wyzszoscia, skupiala sie jedynie na testach a nie na rozmowie i rowniez nie otrzymalam zadnej informacji zwrotnej. Zrazilam sie zarowno do firmy jak i do agencji.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
Pewnie Pani z agencji pracy 'wyżej d**ę ma niż s**** niestety. Takim osobom życzę utraty pracy z dnia na dzień i (z ang.) comeback to reality.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Lepsze stanowiska z gry zostały obsadzone po znajomosciach. Firma jeszczew budowie była a stanowiska były juz zajete, taka prawda.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Praca

asystentka stomatologiczna - gdzie zrobić kurs, ile się zarabia? (48 odpowiedzi)

czy jest tu osoba pracujaca w tym zawodzie? Gdzie mozna robic jakis kurs w tym kierunku? ile sie...

Czy znacie firmę Nuga Best? (11 odpowiedzi)

Jak wyglądają zarobki i godziny pracy? Czy wypłaty są na czas, czy trzeba walczyć o własne...

PRCiP (45 odpowiedzi)

witam pracował ktoś? cieżko sie dostać? Jak zarobki?

do góry