Widok

Weyerhaeuser - Gdańsk Kokoszki

Witam!
Pokazały się już oferty pracy do nowej fabryki Weyerhaeusera, tylko na wyższe stanowiska. Czy wiecie może czy szukają na produkcję ludzi?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
toi tak grosze jak za takie stanowisko następny moloch wykorzystujący ludzi jak biedronka i inne tego typu twory.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Lepsze stanowiska z gry zostały obsadzone po znajomosciach. Firma jeszczew budowie była a stanowiska były juz zajete, taka prawda.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pewnie Pani z agencji pracy 'wyżej d**ę ma niż s**** niestety. Takim osobom życzę utraty pracy z dnia na dzień i (z ang.) comeback to reality.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Powie mi ktoś czego mozna sie spodziewać na rekrutacji juz w samej firmie i co to za test?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
zgadza się byłem dzisiaj na rozmowie na operatora produkcji.
Po pierwsze ogłoszenie podane , że trzeba być sumiennym, odpowiedzialnym itd ,uprawnienia na sztaplarki itd.to kpina. Firma może i fajna ale dlaczego w ogłoszeniu nie podali ,że to praca dla co najmniej fizyków,techników itd i to z wiedzą konkretną .Napisali ,że nawet może być wykształcenie zasadnicze -bzdura , jestem technikiem a testy były jakbym zdawał do nasa. Ciężko napisać w ogłoszeniu ,że na stanowisko produkcji potrzebna jest konkretna wiedza ,wiele osób by się zastanowiło czy składać tam aplikację i się łudzić.
potwierdzam , idiotyczny styl prowadzenia rekrutacji , (ten metanabol to jakaś tragedia)
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1
Aplikowalam na kierownicze stanowisko i rzeczywiscie musze potwierdzic informacje prezentowana powyzej. Pani z agencji rekrutujacej traktowala mnie z wyzszoscia, skupiala sie jedynie na testach a nie na rozmowie i rowniez nie otrzymalam zadnej informacji zwrotnej. Zrazilam sie zarowno do firmy jak i do agencji.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
Witam ile w tej firmie zarabia operator produkcji?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dla Twojej wiedzy, nie zawsze umowę podpisujesz z pośredniakiem, kiedy ten rekrutuje. I tak też jest w tym przypadku, Oni mają kontrakt z pośredniakiem na wstępną eliminację, za to im płacą. Umowa o pracę jest bezpośrednio z firmą
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Obiecałam sobie że nigdy nie podejmę pracy przez pośredniak. Firma płaci im za osobę ok 12zł, z czego pracujący dostaje 7zł. I zostaje ta myśl, że co miesiąc kilkaset złotych oddajesz dla pośredniaka. Tak to działa niestety.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wiem,jakiś barczysty burak z jakąś brzydką jak noc lindą,wygłupiali się miedzy sobą a człowieka który walczył o prace żeby nakarmić rodzinę to mieli w d...
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tak sciema sorry ale sie pomyliłem,na rekrutacji był jakis szalony koksiarz
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
Przyjeli swoich i tyle
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0
Na pracownika operatora produkcji to szukali chyba kogoś z wiedzą nasa albo fizyka jądrowego
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 0
Te rekrutacje to jakaś ściema
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1
no dobrze ale jak się tam dostać ?? bezpośrednio do firmy czy przez agencje ...?? proszę o dopowiedź pozdrawiam
bzdura!
3400 brutto i wszystkie składki dla ciebie i rodziny/partnera zyciowego!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6
1600zl brutto
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Pracuje ktos moze w Weyerhaeuser. jakie zarobki proponuja np na operatora produkcji>>??
Niestety muszę stwierdzić ze agencja Randstad, z którą Weyerhauser podpisał projekt rekrutacyjny, wymaga od kandydatów w tym i na szczeble kierownicze pełnej dyspozycyjności, w zamian nie oferuje jakości firm rekrutacyjnych. Panie nie są przygotowane do projektu, czytają, dukając, pytania, skupiają się na pisemnych testach nie rozmowie z kandydatem i ... pomimo zapewnienia, nie dają odpowiedzi zwrotnej. Przy tak dużych projektach szanująca się agencja ma system automatycznej odpowiedzi, jeżeli kandydat nie spełnia oczekiwań. Przykro tylko, że firma Weyerhauser, z którą mieszkańcy Trójmiasta wiązali tak wiele nadziei, w taki sposób startuje w naszym środowisku. Podwykonawcy jakich wybieramy do współpracy, reprezentują nas szerzej niż nam się wydaje, kreują świadectwo naszej kompetencji w biznesie.
Życzę powodzenia firmie Weyerhauser na nowej drodze życia!
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry