Widok

Wgniecenia na samochodach.

Na drogach Trójmiasta Motoryzacja Temat dostępny też na forum:
Witam. Radzę uważać na swoje samochody. Dziś rano zauważyłem, że na moim aucie jest duże wgniecenie (drzwi przednie pasażera) z odciśniętym śladem dość dużego buta. Radzę uważać gdyż wiem, że to nie pierwszy taki przypadek w ostatnich czasach u nas. Sprawa zgłoszona na policję, także proszę nie dziwić się dodatkowymi patrolami u nas.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hejter - jak jak kocham takie słówka na topie.

Ja wiem że fajnie jest mieć 2 samochody pod blokiem, no i można pochwalić się na forum ale ciekawe co na ten temat mieliby do powiedzenia Twoi sąsiedzi. Może też są wrednymi hejterami :-). Zastanawiałeś się kiedyś nad tym ?.

I teraz 2 podstawowe pytania:
1. Czy pod Twoim blokiem jest tyle miejsca że można sobie pozwolić na bezproblemowe parkowanie 2 samochodów ?
2. Czy sposób w jaki parkujesz przeszkadza innym ?

Może 2 uszkodzenia to jednak nie przypadek ale parkując przeszkadzasz innym co budzi jakąś agresję lub utrudnia wyjazd.
Skoro stać kogoś na 2 samochody to może 1 powinien trzymać na jakimś płatnym parkingu.
Ciekawe czy będziesz zadowolony jeśli więcej ludzi w Twoim bloku będzie miało 2 samochody.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 9
Żeby skarżyć musi dojść do sądu. Bez nóg tego nie zrobi :)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zawsze jesteś taki mądry? Nie potrzebujemy tutaj zdania hejterów..
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 1
I podpadniesz pod kodeks karny za naruszenie nietykalności cielesnej. I taki łach będzie jeszcze Ciebie skarżył o odszkodowanie z powództwa cywilnego. Tak to działa u nas w Polsce .. nie wiem jak gdzie indziej.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
To kup sobie trzeci i też go trzymaj pod blokiem.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 19
wgniutł ? ubawiłem się, brawo, mogłeś/aś zrobic więcej błędów w jednym zdaniu byłoby jeszcze śmieszniej. Pozdr genek
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
Niestety, ale jak będę świadkiem to pourywam nogi. Tyle w temacie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
hmmm wandalizm i tylko tyle

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dobrze, że piszesz o takim incydencie, bo im więcej ludzi zgłosi podobne sprawy tym szybciej będą podjęte odpowiednie kroki w tym celu.

Z innej beczki. Wczoraj z kolei pod moim blokiem przy cofaniu jakaś babka uderzyła w bok mojego drugiego samochodu, sęk w tym że gdy wybiegłem po nią to ona uciekła. Daewoo Lanos granatowy/ciemny niebieski na czarnych tablicach rejestracyjnych. Sprawa również miala miejsce na pustkach cisowskich i również trafiła na policję.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
na pogórzu na naszych oczach podjechała grupka chłopaków,wysiadła na parkingu i zaczeła sie szamotac,nagle jeden z nich rozwalił butem reflektor w naszym aucie i wgniutł maske z przodu, sprawa zgłoszona na policje,gosc ma do oddania ładnych pare stów...nie wiem co to za moda na dewastacje aut ale trzeba to zgłaszac bo będą sie czuli bezkarni
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Pustki Cisowskie

Wariat w zielonym Mercedesie (142 odpowiedzi)

Co to za wariat w zielonym Mercedesie, który wyprzedza na trzeciego, hamuje przed autami i do...

do góry