Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Tanio ale co z tego? wątek zamknięty Oferta spoko, lampa beyond za nie całe 200zł, Pani dość miła ale...
~Tajemnica :)
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 27 września 2018

Niestety słaby efekt wątek zamknięty Skorzystałam z dużej promocji.Swoje żeby mam dość ładne ,nie żółte.Stosowalam...
~Katarzyna
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 15 lutego 2018

Jestem bardzo zadowolony wątek zamknięty Obsługa super, efekt super cóż więcej mogę powiedzieć. Żeby wybielić się o 10...
~Adam
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 8 lutego 2018

Bez efektu wątek zamknięty Niestety wybielanie nie przyniosło żadnego efektu. Szkoda czasu, pieniędzy i...
~Meg
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 7 maja 2017

Wybielanie moze nie po amerykansku ale skuteczne! wątek zamknięty U mnie przy drozszym zabiegu nie zeszlo o 14 tonow ale jakies 8-10 tak, wiec...
~Steff
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 5 maja 2017

ja też efektu nie widzę wątek zamknięty Niestety zęby są takie same jak były. Pani próbowała mi wcisnąć że rozjasnily...
~maniek
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 24 grudnia 2016

białe zęby :D wątek zamknięty zęby bielsze, widze bardzo dużą różnicę dlatego idziemy i wybielamy ;)
~krystian
1

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 5 czerwca 2014

niestety nie widzę takiego efektu jak usłyszałam wątek zamknięty kupiłam grupon,a na miejscu dopłaciłam jeszcze bo Pani powiedziała ze ta inna...
~Marta
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 13 lipca 2016

warto! wątek zamknięty skorzystalem z uslug po raz pierwszy i widze efekt, nawet 3 godz po zabiegu...
~Damian
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 23 marca 2016

Pozytywnie zaskoczony wątek zamknięty Nie spodziewałem się aż takiego efektu o 10 odcieni. Polecam serdecznie.
~Mariusz
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 28 października 2015

oferta wybielania zebów 99zl wątek zamknięty Nie polecam!!!! 3 godziny po zabiegu, kolor zębów wrócił do pierwotnego,taki...
~Pierwszy raz*
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 22 kwietnia 2015

Nie polecam wątek zamknięty Skorzystałam z zabiegu efekt żaden ! Mimo tego ze stosowałam sie do...
~Aga
-

dodano: 8 kwietnia 2015

OK ! wątek zamknięty Wybielam zeby juz od lat i jestem bardzo zadowolony z wybielania WB. Zeby...
~Felix
-

dodano: 2 października 2014

warto! wątek zamknięty Uważam, ze warto wybielić zeby w white&beauty. Ja to zrobilam i nie zaluje...
~a.wieniaw.
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 4 czerwca 2014

WRESZCIE BIAŁY UŚMIECH! ;) wątek zamknięty Długo zastanawiałam się nad tym czy warto zdecydować się na wybielanie zębów,...
~Anka
-

dodano: 6 maja 2014

Naprawdę białe! wątek zamknięty Zdecydowanie polecam! Cały zabieg przebieg profesjonalnie w miłej atmosferze...
~NellaZim
-

dodano: 16 kwietnia 2014

W końcu białe! wątek zamknięty Od lat zmagałam się z żółtymi zębami, nienawidziłam się uśmiechać, dzięki...
~Nowakowska
-

dodano: 23 marca 2014

Byłam, wybieliłam i ciesze się białym uśmiechem! wątek zamknięty Białe zęby były dla mnie zawsze w sferze marzeń. Piłam hektolitrami herbatę i...
~KatarzynaCzaj
-

dodano: 8 lutego 2014

POLECAM! wątek zamknięty Profesjonalnie, skutecznie i bezpiecznie. Gorąco polecam wszystkim chcącym...
~Marlena88
-

dodano: 6 lutego 2014

Maja i Szymon :) wątek zamknięty Byłam w WhiteBeauty w zeszłym tygodniu razem z chłopakiem i oboje możemy...
~Maja_1990
-

dodano: 21 października 2013

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry