Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Potratzki - ocena Szukając czegoś do nas pasującego,nie znając się dobrze na rynku trafiliśmy...
~Potratzki
-

ostatnia odp. 17 godzin temu

dodano: 15 sierpnia 2025

Albin - opinia wątek zamknięty Profesjonalne usługi pośrednictwa ! Polecam .
~Albin
1

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 18 czerwca 2023

Hanna - opinia wątek zamknięty Pani Karolina , z której pomocy korzystam już kolejny raz jest mega...
~Hanna
1

dodano: 30 czerwca 2023

Stanislaw i Irena Loose - opinia wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolony z pośrednictwa Agencji White Wood w wynajęciu mojego...
~Stanislaw i Irena Loose
1

dodano: 30 czerwca 2023

A.Gromadzki - opinia wątek zamknięty Firma White Wood poprowadziła wynajem mieszkania w Gdyni od A do Z....
~A.Gromadzki
1

dodano: 8 sierpnia 2023

Wioletta - opinia Jestem bardzo zadowolona nie tylko z tego ze mieszkam w pięknym miejscu , ale...
~Wioletta
1

dodano: 1 września 2023

Ewa i Wojtek - ocena Ponownie skorzystaliśmy z usług White Wood przy zakupie mieszkania w...
~Ewa i Wojtek
1

dodano: 10 września 2023

Małgorzata Woynarowska - ocena Serdecznie polecam usługi Biura WhiteWood Nieruchomości a w szczególności...
~Małgorzata Woynarowska
1

dodano: 18 września 2023

Ela - ocena Współpraca z panią Kasią była dla mnie wielką przyjemnością. Jest to osoba...
~Ela
1

dodano: 19 września 2023

Jadwiga - ocena Profesjonalna obsługa Miło i skutecznie Bardzo dziękuje całemu Zespołowi
~Jadwiga
1

dodano: 18 października 2023

Robert K - ocena Jeśli ktoś zastanawia się czy współpracować White Wood, powinien zdecydować...
~Robert K
1

dodano: 19 października 2023

Janusz - ocena Super współpraca, pełen profesjonalizm. Polecam Pana Adriana do współpracy...
~Janusz
1

dodano: 20 października 2023

Kasia - ocena Bardzo polecam biuro nieruchomości " White Wood Nieruchomości" oraz agentkę...
~Kasia
1

dodano: 5 listopada 2023

Marcin - ocena Miałem przyjemność współpracować z P. Martą Jabłońską w procesie sprzedaży...
~Marcin
1

dodano: 5 listopada 2023

Aleksandra - ocena Pani Sonia to prawdziwa agentka z krwi i kości. Dziękujemy za 100%...
~Aleksandra
1

dodano: 16 listopada 2023

Anna K. - ocena Miałam przyjemność współpracować z Panią Joanną Śmiglewską przy zakupie...
~Anna K.
1

dodano: 17 listopada 2023

Filip - ocena Szukałem mieszkania przez ponad półtora roku, poznałem wiele pośredników i...
~Filip
1

dodano: 19 listopada 2023

Magda W. - ocena Bardzo polecam biuro nieruchomości White Wood, które pomogło mi i mężowi w...
~Magda W.
2

dodano: 22 listopada 2023

Jakub - ocena Z całego serca polecam współpracę z Panią Sonią Fabiszak. Jako osoba kupująca...
~Jakub
1

dodano: 13 lutego 2024

Paulina - ocena Bardzo dziękujemy pani Karolinie za pomoc w znalezieniu wymarzonego domu....
~Paulina
1

dodano: 13 lutego 2024

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry