Widok

Wiązanie psów do poręczy pod sklepem Sieć 34

Ludzie zrobiliście z wejścia do sklepu parking dla psów bez kakańców i pewnie teraz czytając to mówicie ale mój piesek nie gryzie. Nie idzie czasem przejść z dzieckiem bo są sytuacje że bestia się rzuca ze złym zamiarem. Psy Wasze wyją, szczekają, ujadają, Walą na chodnik.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 18
Nieraz dzieciaki sa gorsze od tych psow . To im trza tez kagance ubrac .
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 6
A, że bezpańskie (i nie tylko) koty walą do piaskownicy, w której później bawi się Twój szkrab, to już nie przeszkadza ? Tjaaaa.. psiarze to najgorsze zło na świecie, a psy to wytwór Szatana. Leczyć na nogi, bo na głowę już za późno.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 7
Kagańce na pysk psa nie łaska założyć lepiej aby użarł kogoś, a nie wspomnę o stolcach które są wszechobecne poczekajmy aż śnieg stopnieje wtedy nas ta cała QPA zaleje, nie można przejść przez trawnik do samochodu, a dzieciaki wciąż wdeptują. Sama byłam świadkiem jak jedna Pani pracująca w piekarni szła ze swoim wilczurem, pieseczek narobił koło sklepu "baby jagi" na chodnik a ona udała że nic nie widzi. Mandat 500 zł to naprawdę za mało, może jakby dali z 5000 to każdy by pomyślał, a tak zanim przyjedzie nasza straż miejska to paniusia już się zmyje.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 8
Jak świat stary to zawsze coś komuś nie będzie pasować. Zgadzam się że nie fajnie jest jak pieski są przywiązane przed sklepem. Sama mam psa i chyba by mi serce pękło jak bym miała tak go zostawić :) ale z drugiej strony dzieci też nie są święte zaczepiają często psiaki a pies się broni. Nie chce mówić że ktoś jest w 100% winny a inny nie :) zawsze tak było niestety żyjemy na blokowisku i trzeba się do tego przyzwyczaić :) jak komuś tak bardzo wszystko przeszkadza to można wyprowadzić się do domku jednorodzinnego gdzieś pod las i będzie cisza i spokój :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Brawo ! Właśnie o to się rozchodzi, jednym przeszkadzają psy uwiązane pod sklepem i psie odchody, a innym rozwydrzone bachory. Jak napisał "Bil" - "Nieraz dzieciaki sa gorsze od tych psow . To im trza tez kagance ubrac .". Sam mieszkam w bloku i wnuki sąsiadki mieszkającej DWA piętra wyżej skutecznie hałasują, że słychać je u mnie w domu. Nieraz też wydziałem rozwydrzone dzieciaki biegające "samopas" po sklepach, hałasując i rozrzucając towar. Faktycznie, taki piesek przywiązany do poręczy, to przy tych "małych aniołkach" dzieło szatana. LOL LOL LOL !!!111
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Niedźwiednik

Leśna Góra (5 odpowiedzi)

Leśna Góra powstaje na Niedźwiedniku. Zapewnia wyjątkową bliskość natury, a jednocześnie dogodny...

do góry