Widok

Wiązanka ślubna - Wejherowo??

Wesele bez ogłoszeń Wesele Temat dostępny też na forum:
Gdzie zamawiałyście wiązanki ślubne w Wejherowie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jeszcze nie zamówiłam ale mam zamiar na dniach w CK.Wszystkie kwiaty wiązanki itp które zamawiałam w kwiaciarni w CK były b.ładnie zrobione ostatnią którą u nich zamówiłam była na Chrzest i też bardzo pozytywnie bo bukiecik był taki jak powinien być dla dziecka ładny,delikatny.Ceny przystępne i naprawdę można normalnie z Paniami z kwiaciarni porozmawiać-doradzą,podpowiedzą.
polecam kwiaciarnie na 12 marca, świetne ceny i oryginalne bukiety. chcciałam miec stamtad wiazanke, ale wiezienie jej do gdanska w dzien slubu było troche niewykonalne. widzialam bukiet urodzinowy, jaki pai stworzyła na 18 stke i rewelacja.
image
SEMPER IN FLORE - DEKORACJE KWIATOWE SAL, KOŚCIOŁÓW, BUKIETY -http://semperinflore.eu
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
tylko nie w CK - drogo i brzydko już kóryś raz z musu musiałem tam kupić kwiaty - stanowczo nie polecam.
fajnie układa kwiaty p.Wioleta na 12 Marca koło b.Osterii :) (o ile ktoś to jeszcze pamięta)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja mogę napisać tyle ,tak jak pisałam wyżej na kwiaciarni w CK jeszcze nigdy się nie zawiodłam.Wiązanka ślubna była dokładnie taka jaką chciałam.(ślub miałam w czerwcu tego roku)
Za 4 wiązanki tj bukiet dla siebie- ślubny,bukiet dla świadkowej,dwa bukiety dla dzieci zapłaciłam łącznie 195zł.Kwiaty były,świeże, ładnie zrobione,wszystkie bukieciki były zrobione pod styl mojej wiązanki ślubnej.Wszystkim bardzo się podobały,to nie pierwszy raz jak zamawiam u nich kwiaty zamawiałam bukiecik na chrzest i też był super.
Miałam kilka nieprzyjemnych sytuacji z innymi kwiaciarniami typu bukiety "wieś tańczy i śpiewa"
Jak na razie kwiaciarnia w CK robi dokładnie takie kwiaty i takie bukiety jakie zamawiam,dodatkowo mają dużo katalogów z gotowymi wiązankami.
Polecam kwiaciarnię w pawilonach obok CK, zaraz przy hali pomorskiej.
Wszystkie kwiaty tam zamawiam, wszystkie na ślub też były stamtąd. Rewelacja!
imageimage
do góry