Widok

Wiązanki Ślubne...

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Poszukuję dobrą kwiaciarnię we Wrzeszczu i okolicach.

z góry dziękuję :o)
A.

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jedna kwiaciarnia jest przy grunwaldzkiej koło delikatesów zatoka - nazywa się chyba Maciejka :) i znam jeszcze kwiaciarnię Złocień na ulicy srebrniki :) był już tu wątek o kwiaciarniach :)

[img][url=http://www.TickerFactory.com/]
image
[/url]
[/img]
Złocien ma tez swoją kwiaciarnię na morenie obok KFC, bardzo duzy wybór kwiatów, dostałam z tamtąd ostatnio na walentynki kwiatki...przeslicznie zrobione. Slubną tez mam juz tam upatrzoną z tajlandzkich zielonych storczyków.
Maciejki tej we Wrzeszcu nie polecam, obsługa jeszcze jak za komuny ;) zero profesjonalizu, z zewnątrz wygląda swietnie i dlatego tam weszłam ale ... szybko wyszłam, jak zobaczyłam jak Panie obsługują klientów ;) z wielką łaską ;)

Ja korzystałam z usług kwiaciarni na Ujeściskach ale przywieźli wszystko na miejsce, tak jak chcieliśmy.
moja ulubiona kwiaciarnie to ANNA na Partyzantów :)
Z tamtej kwiaciarni pochodziła moja zaręczynowa wiązaneczka :)

Gorąco polecam kwiaciarnię na przeciwko straży pożarnej we Wrzeszczu. Mieści się na terenie małego ryneczku. Robią piękne wiązanki ślubne i nie tylko :). My zamówiliśmy też kwiaty dla rodziców (dwa kosze pełne róż), wiazankę dla świadkowej, trzy butonierki i kwiatki do wpięcia we włosy i za wszystko zapłaciliśmy w granicy 200 zł.
Aniu a możesz bardziej przybliżyć gdzie znajduje sie ta kwiaciarnia?? Jakoś straży pożarnej we Wrzeszczu nie kojarzę. hmmm............

Aguszka :)
ILE KOSZTUJE TAKA WIAZANKA?
Nie potrafię bardziej przyblizyć tego miejsca bo nie z bardzo znam nazwy ulic. Jak traficie pod straz pozarna we wrzeszczu (jest tylko jedna) to na przeciwko jest malutki ryneczek (drewniane budy). W jednej z takich bud mieści sie kwiaciarnia - zaraz na początku.
Straż pożarna we Wrzeszczu jest tuż przy ul. Partyzantów, prawie naprzeciwko "parku". Jest tam niedaleko księgarnia językowa o ile jeszcze jest :o) Moja koleżanka też tam zamawiala kwiaty (także serce z róż na samochód) i była bardzo zadowolona, podobno tanio. :o)

[img][/img]
shella napisał(a):

> Straż pożarna we Wrzeszczu jest tuż przy ul. Partyzantów,
> prawie naprzeciwko "parku".

> Straż pożarna we Wrzeszczu jest tuż przy ul.Sosnowej prostopadlej do Partyzantow ,Sosnowa lezy w przedluzeniu parku

*** nieczynne *****
user'ku dzieki za sprostowanie :o) ...bylam blisko ;O)

[img][/img]
Moge ci polecić kwiaciarnie w Gdańsku Mały Park na ul Grobla III. Mój bukiet był z tej kwiaciarni i wiązanka na samochód. Wiazanki ślubne są od 150 zł a na samochód od 100 zł. Polecam
A ja nie wiem do jakiego wątku to przykleić, ale nie wiedziałam, że jest tyle pięknych gatunków róż :)
dolce vita
image
advance
image
alliance
image
prima donna
image

więcej na stronie
http://www.jmpflowers.pl/

[img][url=http://www.TickerFactory.com/]
image
[/url]
[/img]

Inne tematy z forum Wrzeszcz Górny

Browar Gdański - opinie i oceny (37 odpowiedzi)

Inwestycja będzie realizowana na terenie dawnego browaru we Wrzeszczu. W pierwszym etapie...

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...

Villa Jaśkowa Dolina (21 odpowiedzi)

Inwestycja powstanie na styku dzielnic Wrzeszcz i Morena, przy pełnej zabytkowych willi Jaśkowej...

do góry