Widok

Wiczlino-Ogród

Chwarzno - Wiczlino Temat dostępny też na forum:
Osiedle Wiczlino-Ogród to miejsce dla rodzin pragnących zamieszkać w otoczeniu terenów zieleni, a zarazem z dobrym połączeniem drogowym z centrum miasta oraz poprzez obwodnicę - z innymi rejonami Trójmiasta. Planowana jest obwodnica Trójmiasta, która poprawi dojazd do osiedli Chwarzna-Wiczlina. Od września 2019 r. po drugiej stronie ul. Wiczlińskiej funkcjonuje kompleks edukacyjny z publicznym przedszkolem, szkołą podstawową i XVII Liceum Ogólnokształcącym - placówką zrzeszoną w programie ...
więcej o inwestycji
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Cena do jakości 6+
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 6

Fatalnie to wszystko wygląda
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 39

Makabra

Skuszony folderem i zapewnieniami pana sprzedawcy wybrałem rozejżeć się po budowie. Nie znam trójmiasta, ale to gdzie leży to osiedle, z pewnością nie jest gdynią, tylko jakimś polem leżącym na rubieżach miasta. Pojechałem po południu - i w korkach spędziłem godzinę (z biura hossy w gdyni do wiczlina). Dla mnie stanowcdze nie, chyba że na emeryturę (ale po co miałbym mieszkać w bloku na wsi, nie wiem). Szkoda mi zmarnowanego czasu.
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 98

to sobie kup mieszkanie 3 razy droższe w samym centrum centrum i nie marnuj swego cennego czasu.
popieram tę opinię 32 nie zgadzam się z tą opinią 8

i jeszcze Juras

wymień sobie w tym centrum okna, żeby cie hałas nie oszołomił twojego przedsiębiorczego mózgu i filtry na klimatyzację bo w centrum trochę śmierdzi spalinami,
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 5

Wymień też nawigację w aucie, bo najwidoczniej poprowadziła na około.
popieram tę opinię 37 nie zgadzam się z tą opinią 4

W sierpniu przeprowadzamy się na Wiczlino, które jest osiedlem położonym z jednej strony z dala od miasta, co uważam za plus jeśli ma się samochód (do centrum 10-15min), z drugiej mającej dobrą infrastrukturę (szkoła, kościół, sklepy, autobusy, basen w budowie, przedszkole). Tzw. mała infrastruktura jest budowana zanim mieszkańcy wprowadzą się do mieszkań. Architektonicznie kolor pomarańczowy jest dyskusyjny ale można się przyzwyczaić. No i stosunek ceny do jakości jest idealny, jeden z lepszych w Trójmieście. Hossa gwarantuje jakość wykonania przy jednoczesnej niskiej cenie (ok3,5tys. za m2).
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 13

jest spoko
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

cvnfg

Za co zapłACIŁEŚ TĄ CENĘ ??? chyba za miejsce postojowe.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
mieszkam w pobliżu i nic nie wiem o basenie. gdzie on ma powstać? czy prace się już rozpoczęły?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jest Super :):):):):)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5

mieszkaniec

jakość pozostawia dużo do życzenia
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 9

chyba to twoje podróżowanie miało miejsce rok temu, gdy modernizowana była Chwarznieńska - w trakcie robót
ja codziennie z centrum Gdyni przez Witomino jadę max 20 min., a najczęściej 15
po prostu piszesz totalne bzdury :)
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 6

BEZNADZIEJA

rzeczywiście BEZNADZIEJA...osiedle w polu
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 8

to prawda
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

jaki basen??
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

i nie będzie lepiej...
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3

okolica przepiękna

jakość budynków jest naprawde zachwycająca, niebawem odbieram tam mieszkanie, polecam!
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 14

super

wszystko super. minusy to brak ogrodzenia i monitoringu, oraz daleko przystanek
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 16

Wiczlino-Ogród

Osiedle Wiczlino-Ogród to miejsce dla rodzin pragnących zamieszkać w otoczeniu terenów zieleni, a zarazem z dobrym połączeniem drogowym z centrum miasta oraz poprzez obwodnicę - z innymi rejonami Trójmiasta. Planowana jest obwodnica Trójmiasta, która poprawi dojazd do osiedli Chwarzna-Wiczlina. Od września 2019 r. po drugiej stronie ul. Wiczlińskiej funkcjonuje kompleks edukacyjny z publicznym przedszkolem, szkołą podstawową i XVII Liceum Ogólnokształcącym - placówką zrzeszoną w programie ...
więcej o inwestycji
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry