Widok

Wiczlino - Ogród sąsiedzi??

Witam,

Czy może ktoś z Was wie, że będzie mieszkał na Wiczlinie Ogród??
My w 3 budynku:))
Pozdrawiamy przyszłych sąsiadów
Iza i Patryk
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Majo możesz podać linka do tego forum sokółki ?

Pozdrawiam :)))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jest powyżej ale wklejam

http://sokolka.l4g.pl/
Czy na tym forum jest wątek dotyczący naszej inwestycji Wiczlino - Ogród?
zamiast pytac moze lepiej wejsc i sprawdzic????
Wiesz, tak szczerze mówiąc to nigdy budynki nie podobały mi się z zewnątrz. Ani na makiecie, ani na prezentacji. Uważam jednak, że wygląd zewnętrzny budynku jest mało istotny i przy wyborze kierowałam się innymi rzeczami tj. lokalizacja, rodzaj mieszkania, cena itd.

pozdr
No własnie.. Zgadzam się w 100%
Hejka to które forum wkoncu jest przeznaczone dla Wiczlina Ogród ;)???
hej moze na facebooku ?
http://www.facebook.com/#!/home.php?sk=group_155979681109317&ap=1
zapraszamy
agata i przemek
Proponuje już nie dodawać kolejnych miejsc do komunikacji. Wydaje mi się, że najlepszym miejscem będzie serwis Moje osiedle. W odróżnieniu od forum Trojmiasto.pl jest wygodniejsze (można zakładać wątki a nie jednym sznurkiem jak tutaj) i nie trzeba zakładać konta aby sobie poczytać (w odróżnieniu od forum Wiczlino).

Więc zapraszam wszystkich na http://gdynia-wiczlino-ogrod.mojeosiedle.pl/viewforum.php?f=2307&sid=bb5e85f0f487e7997d761a6b268539d9.

Jeśli ktoś używa forum sokółka niech opublikuje tam też takie info.
ZAPRASZAM NA FACEBOOKA :)))
Facebook jest fajny i cool ale raczej nie będzie nie nadaje się do takich celów. Informacje na facebook'u przewijają się i znikają, nie ma też możliwości dzielenia na osobne wątki. Myślę, że forum moje osiedle jest najlepszym miejscem.
czy mi sie wydawalo czy budynek nr 2 zostal pomalowany w tym 15 stopniowym mrozie? ktos widzial budeynek z zewnatrz?
potwierdzam został pomalowany
przynajmniej jedna ściana
Byłem tam na początku grudnia to widziałem jak rusztowanie na budynku nr 2 i 3 było dość szczelnie zasłonięte jakąś siatką z folią.

Na nr 2 pracowały jakieś dmuchawy. Być może nagrzewnice.
Słychać było pracujące osoby. Tak więc coś na z elewacji robili.

Pozdrawiam
Krzysztof
budynki są malowane, przy ścianie pod foliami jest ok 10 stopni, budynek 1 i 4 będą miały tą sama elewację z blachy, kolejne bedą wykonywane w jakiś inny sposób ale z tych samych materiałów. Podobno były problemy z odwodnieniem terenu.

Wiczlino - Ogród - blacha budynek nr 2

widziałem dzisiaj blachę połozona na budynku nr. 2 ... wygląda o niebo gorzej niż na budynku 1. to sa jakieś żarty.... chyba trzeba się spiknąć i jakiś pozew zbiorowy przygotować.... chyba że to poprawią
Blacha z budynku nr 1 będzie zdejmowana i na wszystkich budynkach będzie taka jak na szczytowej ścianie 2ki.
wow, no to gratuluję! mieszkańcom 1ki oczywiście
Witam przyszłych mieszkańców,

czy ktoś się orientuje dlaczego w budynkach 4 A i B zostały wstawione okna w części mieszkań na parterze?
Nie za wcześnie na to?

Na przeciwko wejścia do klatek schodowych tych budynków, 50 m. za płotem budowy, Hossa równa teren. Czyżby pod nową inwestycję? Ktoś, coś wie?

Pozdrawiam
Krzysztof
Rzeczywiście wcześnie na to.... podobno budowa idzie w szybkim tempie, natomiast Panie w biurze nie chca gwarantować szybszego odbioru, zabezpieczają się jak twierdzą przed zima - i dobrze :)
Jeśli chodzi o rozbudowę, to jest caly plan zagospodarowania tego terenu, na przeciwko 4 ma być boisko sportowe. wsyzteki widać na makiecie w salonie hossy.
do góry