Widok
Więcej
Inwestycja o nazwie "Więcej" powstała w jednym z najszybciej rozwijających się obszarów Gdańska. W okolicy w ostatnich latach powstała w pełni kompletna infrastruktura dzielnicowa. Okoliczne tereny zielone to gratka dla osób aktywnych, a ciekawe place zabaw to argumenty "za" dla młodych rodziców.
Atutem dla osób mobilnych, które poruszają się po całym Trójmieście, jest lokalizacja blisko obwodnicy Trójmiasta oraz ważnych węzłów komunikacyjnych.
W ramach inwestycji powstało docelowo sześć ...
więcej o inwestycji
więcej o inwestycji
A wyjazd????
Z tego osiedla jest tylko jeden wyjazd w stronę Gdańska i to jeszcze jednokierunkowy łączący się z ul. Niepołomicką no chyba żeby jechać na około przez Kowale... Jedna i druga droga zawsze rano zablokowana dodajcie 40 minut na dojazd do centrum... Ogólnie wyjazd z Wielkopolskiej to jedna wielka porażka... A bloków powstaje tu pełno...
Ja szukam teraz mieszkania, które docelowo trafi w ręce mojego syna nastolatka obecnie, ale na razie będę wynajmować, więc mam podwójnie trudne zadanie, połączyć oba cele ;) Natomiast Więcej wydaje się fajną opcją, bo jest w całkiem fajnej okolicy i łatwo będzie wynająć - zastanawiam się tylko, czy są tu jacyś mieszkańcy i mogą powiedzieć o klimacie na osiedlu i jak się ogólnie tu mieszka?
Robią owszem z badziewnych materiałów, ale chociaż jakoś to wygląda. Nikt Ci nie dołoży żebyś miał lepsze materiały, bo dla dewelopera liczy się każda złotówka. 10 lat temu były bliźniaki dla biedaków (bo kto by chciał dom z sąsiadem za ścianą), potem zaczęli budować czworaki, a teraz jadą z szeregowcami po 100m bez żadnej przerwy.
Fajnie, że admini usuwają niewygodne komentarze
Pytania do ROBYGa:
- kiedy w końcu uprzątniecie ten syf z ulic Wielkopolska i Ofiar Grudnia?
Babrzemy się dzień w dzień w błocie, którego jesteście autorem wraz JHM DEvelopment.
- czy naprawicie wszystkie zniszczenia wyrządzone przez budowlańców pracujących na wasze zlecenie?
Mam tu na myśli zniszczoną zieleń za chodnikiem przy ul Ofiar Grudnia 70. Obecnie jest tam jedno wielkie bagno.
- kiedy w końcu uprzątniecie ten syf z ulic Wielkopolska i Ofiar Grudnia?
Babrzemy się dzień w dzień w błocie, którego jesteście autorem wraz JHM DEvelopment.
- czy naprawicie wszystkie zniszczenia wyrządzone przez budowlańców pracujących na wasze zlecenie?
Mam tu na myśli zniszczoną zieleń za chodnikiem przy ul Ofiar Grudnia 70. Obecnie jest tam jedno wielkie bagno.
brak komentarzy po odbiorach :)
to chyba najlepszy dowód, że poszło nieźle; u nas przynajmniej tak było - kilka usterek, w mig poprawionych; zamówiliśmy usługę zewnętrznego eksperta i było mniej, niż 12 pozycji, z czego 3 istotne - nie spodziewaliśmy się, biorąc pod uwagę wiele komentarzy w necie, że będzie tak dobrze - zwłaszcza, że ceny były ok. miłe zaskoczenie!!!