Widok

Więcej

Łostowice Temat dostępny też na forum:
Inwestycja o nazwie "Więcej" powstała w jednym z najszybciej rozwijających się obszarów Gdańska. W okolicy w ostatnich latach powstała w pełni kompletna infrastruktura dzielnicowa. Okoliczne tereny zielone to gratka dla osób aktywnych, a ciekawe place zabaw to argumenty "za" dla młodych rodziców. Atutem dla osób mobilnych, które poruszają się po całym Trójmieście, jest lokalizacja blisko obwodnicy Trójmiasta oraz ważnych węzłów komunikacyjnych. W ramach inwestycji powstało docelowo sześć ...
więcej o inwestycji
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

A

mnie też interesuje głownie Gdańsk, a szukałem już mieszkania i na osiedlu Gdańskie Tarasy ceny jeszcze nie zwariowały. Poza tym lokalizacja jest jak dla mnie całkiem dobra, w pobliżu są tereny zielone ale do obwodnicy też blisko więc dojazd nie będzie problematyczny
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 19

Szykuje się ciekawa inwestycja. Faktycznie, lokalizacja jest dość wygodna, projekt wygląda całkiem nieźle. Szukam teraz pod wynajem drugiego lokalu, bardzo poważnie myślę o osiedlu Więcej.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 27

yup

Trafiłem właśnie na tę inwestycję (nie znałem wcześniej) i to może być "bingo" - bardzo fajnie wygląda, lokalizacja też mi odpowiada. Zobaczymy :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 31

pasuje nam

Mi też całkiem się podoba :) Niska zabudowa, fajny projekt i okolica, która mi odpowiada. Jestem już po pierwszym czacie z deweloperem, teraz planuję pojechać i rozejrzeć się dokładniej.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 27

A wyjazd????

Z tego osiedla jest tylko jeden wyjazd w stronę Gdańska i to jeszcze jednokierunkowy łączący się z ul. Niepołomicką no chyba żeby jechać na około przez Kowale... Jedna i druga droga zawsze rano zablokowana dodajcie 40 minut na dojazd do centrum... Ogólnie wyjazd z Wielkopolskiej to jedna wielka porażka... A bloków powstaje tu pełno...
popieram tę opinię 38 nie zgadzam się z tą opinią 2

Planowana nowa śwętokrzyska

W planach jest realizacja długo oczekiwanej nowej świętokrzyskiej, dzieki czemu dojazd będzie lepszy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 25

kupiłem mieszkanie na osiedlu obok i potwierdzam problem z dojazdem/wyjazdem przez Niepołomicką. Przez Kowale jest jeszcze gorzej. Powstają kolejne bloki, a drogi dalej te same...
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 1

ja szukam właśnie mieszkania pod inwestycję i mocno zastanawiam się nad tym osiedlem, prezentuje się fajnie, lokalizacja też nie powinna być problemem, a łatwo będize wytnająć - to możę być dobra opcja!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 23

Ja szukam teraz mieszkania, które docelowo trafi w ręce mojego syna nastolatka obecnie, ale na razie będę wynajmować, więc mam podwójnie trudne zadanie, połączyć oba cele ;) Natomiast Więcej wydaje się fajną opcją, bo jest w całkiem fajnej okolicy i łatwo będzie wynająć - zastanawiam się tylko, czy są tu jacyś mieszkańcy i mogą powiedzieć o klimacie na osiedlu i jak się ogólnie tu mieszka?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 19

Do nas też przemawia Więcej - szczególnie balkony i wysokie mieszkania. Już z żoną jesteśmy prawie przekonani, a chcemy zdążyć przed drugą falą COVIDu, bo spodziewamy się szalejącej inflacji i chcemy ulokować nasze oszczędności. Nie będziemy zwlekać.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 18

Fajne osiedle, podoba nam się i rozważamy bardzo intensywnie :) Martwię się trochę kredytem, ale musimy spróbować - wydaje mi się, że powinno być ok ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 21

Tylko nie robyg nie polecam tego dewelopera robi z najtańszych produktów mieszkanie
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0

IP 89.69.179.* i wszystko jasne, spam dewelopera ruszył
popieram tę opinię 27 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tradycyjnie pracownik Robyga sam ze sobą prowadzi dyskusje i zaśmieca forum
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 0

my już prawie napewno zdecydujemy się tu zamiezskać - mamy co prawda niewielkie watpliwosci co do lokalizacji etc., ale ogolnie bardzo dobrze spełnia nasze oczekiwania
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 15

To chyba nie widziałeś bloków innych deweloperów. Ja mieszkam na osiedlu Robyg i nie mam żadnych większych zastrzeżeń, a cały proces od a do z był niemal całą drogę pozytywny. Oczywiście, było kilka usterek, ale naprawionych - więc w czym problem?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

No to chyba zupełnie normalne... Kwestia czasu i problem z głowy - ale tak czy siak, ja wielokrotnie byłem w okolicy i bez przesady, nie jest aż tak źle.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 14

fajna inwestycja, moja żona początkowo cisnęła w tym kierunku, ja miałem innego faworyta, ale oferta jest zdecydowanie z tych korzystniejszych - warto się zainteresować, jeśli ktoś ma opcję
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 14

Nie wiesz co piszesz , pewnie byłeś w godzinach pozaszczytowych. Tu powstaje jeszcze około 2 tyś mieszkań . W przyszłym roku będzie dramat.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Więcej

Inwestycja o nazwie "Więcej" powstała w jednym z najszybciej rozwijających się obszarów Gdańska. W okolicy w ostatnich latach powstała w pełni kompletna infrastruktura dzielnicowa. Okoliczne tereny zielone to gratka dla osób aktywnych, a ciekawe place zabaw to argumenty "za" dla młodych rodziców. Atutem dla osób mobilnych, które poruszają się po całym Trójmieście, jest lokalizacja blisko obwodnicy Trójmiasta oraz ważnych węzłów komunikacyjnych. W ramach inwestycji powstało docelowo sześć ...
więcej o inwestycji
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry