Widok
Więcej
Inwestycja o nazwie "Więcej" powstała w jednym z najszybciej rozwijających się obszarów Gdańska. W okolicy w ostatnich latach powstała w pełni kompletna infrastruktura dzielnicowa. Okoliczne tereny zielone to gratka dla osób aktywnych, a ciekawe place zabaw to argumenty "za" dla młodych rodziców.
Atutem dla osób mobilnych, które poruszają się po całym Trójmieście, jest lokalizacja blisko obwodnicy Trójmiasta oraz ważnych węzłów komunikacyjnych.
W ramach inwestycji powstało docelowo sześć ...
więcej o inwestycji
więcej o inwestycji
A wyjazd????
Z tego osiedla jest tylko jeden wyjazd w stronę Gdańska i to jeszcze jednokierunkowy łączący się z ul. Niepołomicką no chyba żeby jechać na około przez Kowale... Jedna i druga droga zawsze rano zablokowana dodajcie 40 minut na dojazd do centrum... Ogólnie wyjazd z Wielkopolskiej to jedna wielka porażka... A bloków powstaje tu pełno...
Ja szukam teraz mieszkania, które docelowo trafi w ręce mojego syna nastolatka obecnie, ale na razie będę wynajmować, więc mam podwójnie trudne zadanie, połączyć oba cele ;) Natomiast Więcej wydaje się fajną opcją, bo jest w całkiem fajnej okolicy i łatwo będzie wynająć - zastanawiam się tylko, czy są tu jacyś mieszkańcy i mogą powiedzieć o klimacie na osiedlu i jak się ogólnie tu mieszka?
Więcej
Inwestycja o nazwie "Więcej" powstała w jednym z najszybciej rozwijających się obszarów Gdańska. W okolicy w ostatnich latach powstała w pełni kompletna infrastruktura dzielnicowa. Okoliczne tereny zielone to gratka dla osób aktywnych, a ciekawe place zabaw to argumenty "za" dla młodych rodziców.
Atutem dla osób mobilnych, które poruszają się po całym Trójmieście, jest lokalizacja blisko obwodnicy Trójmiasta oraz ważnych węzłów komunikacyjnych.
W ramach inwestycji powstało docelowo sześć ...
więcej o inwestycji
więcej o inwestycji