Widok

Wieczór kawalerski - jakie atrakcje polecacie?

Wesele Temat dostępny też na forum:
Mam organizować koledze wieczór kawalerski - macie jakieś ciekawe propozycje/atrakcje na nietypowe spędzenie czasu?
Oczywiście będą niezbędne załączniki na taką okazję, ale szukam do tego jeszcze czegoś nieszablonowego i innego niż na większości WK...
Pomóżcie!

Dzięki!
Jacek
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mozesz na poczatek zorganizowac painballa, jazde quadami lub cos podobnego. Moja kolezanka miala to na panienskim ;) jestem kobieta ale mysle ze striptiz ( wiem ze to oklepane) ale tez byc powinien. Zeby chlop pozniej juz nie myslal "jak to jest" :) poza tym moze ie plynac w rejs gdzies do szwecji np.... Jak lubi lowic ryby to wykup polowy dorsza na baltyku a na lodzi to moze ie zrobic taka impreze ze szok :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Apropo powyższej wypowiedzi - w życiu nie wyszłabym za mężczyznę który na wieczór kawalerski zamówił sobie jakąś panienkę by zrobiła mu striptiz.

Jeśli faceta za którego chcesz wyjść za mąż nie jara tylko i wyłącznie ukochane ciało JEGO kobiety to pomyłka nie miłość.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 9
To raczej standard,nie mówimy o prostytutce a zwykłym tańcu,jak jesteś zazdrosna o TANIEC to współczuje...
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3
to wszytsko zzalezy wg mnei od przyszlego pana mlodego.
moj maz byl np z kolegami na caly weekend na domkach nad jeziorem - grillowali, chlali i grali w siatkę.

on byl zachwycony calym weekendem z kolegami i mu to wystarczylo.

koelga z kolei mial wykupiony rejs do szwecji i balowali na promie :)

paintball i quady, czy gokarty tez fajna sprawa.

jesli kolega lubi hazadr, to mozna sie tez wybrac do kasyna.

jesli chodzi o striptis - ja jestem zdania, ze powinno sie spytac pana mlodego czy chce i to uszanowac.
jesli nei chce- nie ma co na sile go uszczesliwiac i robic mu pod gorke, zwlaszcza, jak ma zazdrosna zone ;) jesli chce - coz - kazdy chlop ma swoj rozum. zeby kobiete zdradzic to mozna isc na prostytutki, jak chlop bedzie chcial - to pojdzie - nie trzeba mu do tego wieczora kawalerskiego, jesli facet kocha, to nie zdradzi - troche zaufania ;)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Wesele bez ogłoszeń

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

Łazienka (45 odpowiedzi)

Dziewczyny jestem na etapie kupna kafli do lazienki ale nie wiem na jakie sie zdecydowac. Prosze...

czy to dobry pomysł na prezent? (53 odpowiedzi)

Doradźcie mi proszę czy jednodniowy romantyczny wyjazd z noclegiem kolacją przy świecach i...

do góry