Widok
Wieczór kawalerski - jakie atrakcje polecacie?
Mam organizować koledze wieczór kawalerski - macie jakieś ciekawe propozycje/atrakcje na nietypowe spędzenie czasu?
Oczywiście będą niezbędne załączniki na taką okazję, ale szukam do tego jeszcze czegoś nieszablonowego i innego niż na większości WK...
Pomóżcie!
Dzięki!
Jacek
Oczywiście będą niezbędne załączniki na taką okazję, ale szukam do tego jeszcze czegoś nieszablonowego i innego niż na większości WK...
Pomóżcie!
Dzięki!
Jacek
Mozesz na poczatek zorganizowac painballa, jazde quadami lub cos podobnego. Moja kolezanka miala to na panienskim ;) jestem kobieta ale mysle ze striptiz ( wiem ze to oklepane) ale tez byc powinien. Zeby chlop pozniej juz nie myslal "jak to jest" :) poza tym moze ie plynac w rejs gdzies do szwecji np.... Jak lubi lowic ryby to wykup polowy dorsza na baltyku a na lodzi to moze ie zrobic taka impreze ze szok :)
to wszytsko zzalezy wg mnei od przyszlego pana mlodego.
moj maz byl np z kolegami na caly weekend na domkach nad jeziorem - grillowali, chlali i grali w siatkę.
on byl zachwycony calym weekendem z kolegami i mu to wystarczylo.
koelga z kolei mial wykupiony rejs do szwecji i balowali na promie :)
paintball i quady, czy gokarty tez fajna sprawa.
jesli kolega lubi hazadr, to mozna sie tez wybrac do kasyna.
jesli chodzi o striptis - ja jestem zdania, ze powinno sie spytac pana mlodego czy chce i to uszanowac.
jesli nei chce- nie ma co na sile go uszczesliwiac i robic mu pod gorke, zwlaszcza, jak ma zazdrosna zone ;) jesli chce - coz - kazdy chlop ma swoj rozum. zeby kobiete zdradzic to mozna isc na prostytutki, jak chlop bedzie chcial - to pojdzie - nie trzeba mu do tego wieczora kawalerskiego, jesli facet kocha, to nie zdradzi - troche zaufania ;)
moj maz byl np z kolegami na caly weekend na domkach nad jeziorem - grillowali, chlali i grali w siatkę.
on byl zachwycony calym weekendem z kolegami i mu to wystarczylo.
koelga z kolei mial wykupiony rejs do szwecji i balowali na promie :)
paintball i quady, czy gokarty tez fajna sprawa.
jesli kolega lubi hazadr, to mozna sie tez wybrac do kasyna.
jesli chodzi o striptis - ja jestem zdania, ze powinno sie spytac pana mlodego czy chce i to uszanowac.
jesli nei chce- nie ma co na sile go uszczesliwiac i robic mu pod gorke, zwlaszcza, jak ma zazdrosna zone ;) jesli chce - coz - kazdy chlop ma swoj rozum. zeby kobiete zdradzic to mozna isc na prostytutki, jak chlop bedzie chcial - to pojdzie - nie trzeba mu do tego wieczora kawalerskiego, jesli facet kocha, to nie zdradzi - troche zaufania ;)