Widok

Wieczór kawalerski - jakie atrakcje polecacie?

Wesele Temat dostępny też na forum:
Mam organizować koledze wieczór kawalerski - macie jakieś ciekawe propozycje/atrakcje na nietypowe spędzenie czasu?
Oczywiście będą niezbędne załączniki na taką okazję, ale szukam do tego jeszcze czegoś nieszablonowego i innego niż na większości WK...
Pomóżcie!

Dzięki!
Jacek
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mozesz na poczatek zorganizowac painballa, jazde quadami lub cos podobnego. Moja kolezanka miala to na panienskim ;) jestem kobieta ale mysle ze striptiz ( wiem ze to oklepane) ale tez byc powinien. Zeby chlop pozniej juz nie myslal "jak to jest" :) poza tym moze ie plynac w rejs gdzies do szwecji np.... Jak lubi lowic ryby to wykup polowy dorsza na baltyku a na lodzi to moze ie zrobic taka impreze ze szok :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Apropo powyższej wypowiedzi - w życiu nie wyszłabym za mężczyznę który na wieczór kawalerski zamówił sobie jakąś panienkę by zrobiła mu striptiz.

Jeśli faceta za którego chcesz wyjść za mąż nie jara tylko i wyłącznie ukochane ciało JEGO kobiety to pomyłka nie miłość.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 9
To raczej standard,nie mówimy o prostytutce a zwykłym tańcu,jak jesteś zazdrosna o TANIEC to współczuje...
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3
to wszytsko zzalezy wg mnei od przyszlego pana mlodego.
moj maz byl np z kolegami na caly weekend na domkach nad jeziorem - grillowali, chlali i grali w siatkę.

on byl zachwycony calym weekendem z kolegami i mu to wystarczylo.

koelga z kolei mial wykupiony rejs do szwecji i balowali na promie :)

paintball i quady, czy gokarty tez fajna sprawa.

jesli kolega lubi hazadr, to mozna sie tez wybrac do kasyna.

jesli chodzi o striptis - ja jestem zdania, ze powinno sie spytac pana mlodego czy chce i to uszanowac.
jesli nei chce- nie ma co na sile go uszczesliwiac i robic mu pod gorke, zwlaszcza, jak ma zazdrosna zone ;) jesli chce - coz - kazdy chlop ma swoj rozum. zeby kobiete zdradzic to mozna isc na prostytutki, jak chlop bedzie chcial - to pojdzie - nie trzeba mu do tego wieczora kawalerskiego, jesli facet kocha, to nie zdradzi - troche zaufania ;)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Wesele bez ogłoszeń

dobry...i nie drogi dentysta (53 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (218 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

do góry