Jakość mięsa jest poniżej przeciętnej. Byłem na obiedzie i zamówiłem rib-eye. Jakość mięsa jest fatalna, może i przyrządzenie także. Stopień wysmażenia był w porządku jednak podczas krojenia już wiedziałem że nie będę w stanie go pogryźć. I tak się też stało, mieliłem mieliłem i jeszcze raz mieliłem.
Poprosiłem obsługę i powiedziałem że mięso jest niewysezonowane poczym Pani powiedziała że jej bardzo przykro i wszystko co może mi zaproponowac to 10% rabatu.
Kompletny skandal. Zapłaciłęm przeszło 200 zł za coś co nie nadawąło się do zjedzenia.
Kolor mięsa nie wskazywął na zesonowanie, również jego miękość.
Nie było wcale przerostu tłuszczu tylko jednolity kolor mięsa.
Nie wiem po co obsługa każdemu klientowi opowiada te bajki o skali przerostu tłuszczu "marbling"!
Naprawdę sam gotuję i miałem doczynienia z wieloma gatunkami bydła mięsnego ale te jest wyjątkowo mizerne.
Mam chociażby porównanie do Pniew które po wysezonowaniu jest wspaniałe i po umiejętnym, podkreślam umiejętny wysmażeniu jest wspaniałe, po prostu rozpływa się w ustach!
Miałem nie pisać komentarza ale po tym jak kazano mi za wszystko zapłacić to był cios ponizej pasa.