Widok

Wielkanoc -polecam!

Zupełnie nie zgadzam się z poniższą opinią o jedzeniu. Jadąc na Wielkanoc zabrałam ze sobą mnóstwo jogurtów i innych przekąsek dla dzieci i okazały się zupełnie niepotrzebne- większość zabraliśmy w drogę powrotną! Było bardzo smacznie i tradycyjnie. Moje dzieciaki (lat 5 i 7) jadły z apetytem i nie narzekały, a dodam, że są dosyć wybredne.
Jednak to co mnie urzekło najbardziej to atmosfera i atrakcje dla dzieci. Animatorki naprawdę znały się na tym co robią. Malowanie twarzy, a w smingus dygus przyjechała nawet straż pożarna. Nawet my z mężem włączyliśmy się do ganiania i oblewania:) Obsługa szczerze sympatyczna i pomocna, domki nowe o wysokim standardzie, okolica przepiękna. Już zarezerwowaliśmy wyjazd na czerwiec. Ośrodek znacznie przerósł moje oczekiwania! Polecam gorąco, w szczególności rodzinom z dziećmi.
Moja ocena
obsługa: 6

wygląd i czystość: 6

dodatkowe usługi: 6

przystępność cen: 6

ocena ogólna: 6

6.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wielkanoc Zawiaty

W zeszłym roku spędziła Święta Wielkanocne w Zawiatach . Przepyszne jedzenie , przygotowane również dania z myślą o najmłodszych dzieciach jadły z wielkim apetytem . Atmosfera przemiła czuliśmy się tam jak w domu . Przemiły personel zawsze pomocny , animacje dla dzieci przygotowane profesjonalnie a największą atrakcją był przyjazd Panów strażaków i wspólne oblewanie w lany poniedziałek . Polecam szczególnie dla rodzin z dziećmi .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry