Widok

Wielkie rozczarowanie

Ładne tereny, super budynek i .... to tyle. Instruktorki nie maja podejscia do mniejszych dzieci.Sa skupione tylko jezeli prowadza dzieci dluzej uczeszczajace, a tak to wiecej rozmawiaja miedzy soba niz z dzieckiem. Nikt nie jest zainteresowany pozyskaniem nowych uczniow. Panuje okropny balagan-nikt nic nie wie, z kim, o której, czy placic czy nie,czy karnet taki czy taki. Ciezko sie umowic regularnie na zajecia.CZulismy sie jakbysmy troche byl tam Paniomi nie "na reke", jakby nam robiono łaske, ze chcemy chodzic regularnie. Okropnie sie rozczarowalismy.nie polecam.
Moja ocena
Galoopka kategoria: Jazda konna
obsługa: 1

poziom nauczania: 4

klimat: 3

przystępność cen: 3

ocena ogólna: 3

2.8

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
Mysle ze nie którzy rodzice maja za duże wymagania co do nauki swoich małych dzieci. Chca zeby 2,3,4 latki juz galopowaly i skakały przez przeszkody. Wiem bo widziałam sama na własne oczy jak pouczają Panie instruktorki. Takie maleństwa maja sie bawić na koniu!!!! Moja 5 letnia córka tam jezdzi i jestem przeszczesliwa jak pojedzie sobie na spacer po torze albo pospacerują na hali. Wraca z konia zadowolona i wypoczęta. Poza tym obłożenie na ta szkółkę jest tak duże ze z tego co słyszałam nie ma juz miejsc na wykupienie karnetu. Wiec jesli udało sie Pani w biurze znaleźć dla Pani dziecka jakieś miejsce to tylko sie cieszyć bo kolejka rezerwowych jest podobno baaardzo długa. Prosze przenieść sie do innej szkółki bo mi sie serce kraja jak widze takie wszechwiedzące mamy i ich smutne dzieci siedzące na kucyku :-(
Polecam Galoopke- fachowe indywidualne podejście do każdego dziecka, tak trzymać !!!!!!!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4
do góry