Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Jadwiga - ocena nowy temat Bardzo polecam, rzetelny i miły Pan bardzo dokładnie zrobił przegląd. Do tego...
~Jadwiga
-

ostatnia odp. 5 dni temu

dodano: 22 listopada 2025

Klientka - ocena nowy temat Jeśli wulkanizacja miałaby swoją ligę mistrzów, ta firma grałaby w finale co...
~Klientka
-

ostatnia odp. 5 dni temu

dodano: 22 listopada 2025

Miłosz - ocena Pracownicy bardzo uprzejmi i konkretni. Sprawdzili auto dokładnie, a...
~Miłosz
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 20 listopada 2025

Meg - ocena Dokładnie i rzetelnie sprawdzony samochód, panowie znają się na swojej pracy,...
~Meg
-

dodano: 15 listopada 2025

Meg - ocena Polecam, szybko, punktualnie, miła obsługa. Dodatkowo na miejscu stacja...
~Meg
-

dodano: 15 listopada 2025

Michał - ocena Lekko, łatwo i przyjemnie
~Michał
-

dodano: 14 listopada 2025

Krystyna - ocena Profesjonalnie, fachowo i szybko wykonano naprawę opony , do tego panowie...
~Krystyna
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 6 listopada 2025

Zbyszek - ocena Na wulkanizację i stację kontroli pojazdów przyjeżdżam od ponad 15 lat...
~Zbyszek
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 15 października 2025

Bogdan Olszowka - opinia wątek zamknięty Fantastyczni Panowie. Bardzo kompetentni i sluza porada. Ich podescia do...
~Bogdan Olszowka
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 23 września 2022

managerka - opinia wątek zamknięty Bardzo polecam to miejsce. Profesjonalni fachowcy dbający o nasze...
~managerka
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 4 maja 2022

Polecam! wątek zamknięty Wiele lat korzystam z usługi przeglądu i jestem bardzo zadowolony!!!...
~Oskar
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 26 września 2018

Jestem stałym kilentem wątek zamknięty Jestem stałym klientem stacji od kilku dobrych lat. Wcześniej na ul. Suchej a...
~Karol
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 5 grudnia 2017

Polecam wątek zamknięty Jestem zadowolony z obsługi i na pewno będę wracał. Nie ma problemów z...
~Krystian
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 15 września 2017

audi wątek zamknięty dzis byłem na przeglądzie auta super sympatyczny diagnosta gorąco polecam...
~adam
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 19 lipca 2017

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry