Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
JAN wątek zamknięty polecam tą Firmę pełen profesjonalizm szybko sprawnie i fachowo
~jan
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 3 stycznia 2018

DRAMAT NIE DAJCIE SIE NABRAĆ wątek zamknięty STACJA DIAG. POWINNA BYĆ DLA LUDZI.ODSTRASZAJĄ KLIJENTÓW STYLEM BYCIA.SĄ INNE...
~WIESŁAW GROSZ
3

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 29 sierpnia 2012

WPT wątek zamknięty Panowie pracują jak za czasów komuny nie przeszkadzać bo piją kawę nie...
~Michall
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 28 kwietnia 2016

opel astra wątek zamknięty Goraco polecam firme WPT chlopaki znaja sie na sprawdzaniu auta znalezli...
~adam
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 23 października 2015

Ok stacja wątek zamknięty byłem w WPT wczoraj autko przeszlo przeglad bez problemow i dodatkowo klime...
~piotr
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 17 czerwca 2015

Andrzej - opinia wątek zamknięty Korzystam z usług ok.15 lat.Próbowałem w innych firmach.Mam porównanie....
~Andrzej
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 16 czerwca 2015

JAN 45 - opinia wątek zamknięty szybko, fachowo kolejny plusik dam im za okregowa stacje kontroli pojazdow...
~JAN 45
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 13 lutego 2014

Stacja diagnostyczna wątek zamknięty Obsługa natychmiastowa - przyjechałem, za chwilę wjechałem na badanie i zaraz...
~kuzyn_jk
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 6 lutego 2014

adam - opinia wątek zamknięty Polecam obsługa. Fachowa i szybka. ps ladne akwarium maja na stacji
~adam
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 3 maja 2013

prawdziwy przeglad wątek zamknięty Witam wszystkich , byłem na tej stacji poraz pierwszy , same superlatywy ,...
~JAN
-

dodano: 15 lutego 2013

stacja wątek zamknięty bylam na stacji kontroli pojazdów napisze tyl takiej obslugi jeszcze...
~wojtek
-

dodano: 27 lipca 2012

polecam na okresowe badania wątek zamknięty co roku robię u nich okresowe badania techniczne. Mają rozsądne podejście do...
~posiadacz "staruszka"
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 3 maja 2012

wpt wątek zamknięty Korzystam z usług tej firmy od wielu lat i nigdy się nie zawiodłem. Oprócz...
~rw
-

dodano: 1 grudnia 2011

... wątek zamknięty Witam byłem w WPT na wymanie opon w pelni profesjonalna obsługa szybko,...
~kielnt
-

dodano: 1 grudnia 2011

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry