Widok

Wielu stomatologów w Bojanie

Czy ktoś korzystał z ich usług?
Jakieś spostrzeżenia ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tak dobrze zęby wyrywają.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Doktor Szymański z "Ars Medica" jest super.Od kiedy do niego chodzę skończył sie koszmarny strach przed wizytą u stomatologa.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6
Najlepszy stomatolog jest w chwaszczynie bardzo dobry fachowiec tylko jest troszeczke problem z terminami ale jak się grzecznie poprosi to wcisnie bez kolejki lekarz godny polecenia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
dr Szymanski juz niestety nie pracuje w Ars Medice, teraz jest w pasażu
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
A będzie jeszcze więcej. Już się kolejny gabinecik remontuje. Fajnie, bo zostaną tylko najlepsi.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ars Medica jeśli chodzi o stomatologa - tę panią która tam teraz pracuje, całkiem miła ale pamiętam jak kiedyś przyjmowała tam na NFZ to totalna fuszerka.... co do jej praktyk na obecny czas nie mogę się wypowiedzieć bo się nie wybieram.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3
ja również byłem kiedyś w Ars Medice u Kononowicza, bardzo miły fachowy człowiek polecam
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja byłam z córeczką u stomatolog Kmietowicz ARS Medica.Polecam Mała była u innnego stomatologa w Kielnie i się zraziła.Córka dostała w nagrode dyplom.Wyszła uśmiechnięta.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
mogę wskazać stomatologa na Oksywiu. Pełna kultura, fachowość i delikatność w kontakcie z pacjentem. Leczy tak długo, jak się tylko da.Trasą Kwiatkowskiego łatwo dotrzeć. Podam telefon na życzenie.
Zalezy ktora pani bo pracowaly tam 3czy 4 panie Obecna pani nie przyjmowala tam przez ostatnie 5 lat
Ars Medica calkiem porządna przychodnia denerwuje mnie tylko to ciągłe przekładanie i odwoływanie wizyt u stomatologów
A jak ta najnowsza? ktoś był?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ars medica ponownie otrzymała kontrakt na leczenie stomatologiczne !!
Kontrakt z NFZ
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
No generalnie Ars rozwija się. Kończą już nowe gabinety na pietrze. Dla marudzących winda też będzie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Bojano

Zwracajcie uwagę na dzieci/dziewczynki wracające same ze szkoły podstawowej w Bojanie (4 odpowiedzi)

Cześć, Dotarło do mnie info, że dziewczynka w wieku 9 lat wracająca sama regularnie ze szkoły, w...

Światłowód w gminie Szemud (3 odpowiedzi)

Czy gdzieś już kopią i kładą światłowód?

Koniec patodeweloperki? (10 odpowiedzi)

Radni zgłosili do Wójta projekt zmiany w MPZP, który przewiduje odległość między budynkami min 10...

do góry