Widok

Wilanowska 2 GTBS

Szukam sąsiadów planowany odbiór wrzsień październik 2011 podobno
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam,
będę mieszkała właśnie w tym bloku.
Słyszałam, że mają obsunięcie, szkoda, że dopiero październik....
Bardzo mi miło nam pani powiedziała że koniec września juz może być ale sie ubezpieczją a w której klatce bo my w pierwszej
Jestem ciekawa czy jest sposób na oglądnięcie mieszkań
Klatka 5-ta, no ale już kogoś można poznać.
a jeśli można to jaki metraż? Bo my 50m z groszem...
co do obejrzenia - to chyba nie koniecznie. Wszystko zależy od tego na kogo się trafi, bo klatki w ciągu dnia są otwarte, ale z budowy mogę przecież pogonić....
my mamy 48,8 ale mówiono nam że jakieś pół metra do metra sie zmniejszą po otynkowaniu.powoli już cos kupujemy a wy macie jakies pociechy bo my mamy 9 latka
my mamy 2 pociechy (dwóch chłopców)- 5 lat i drugie skończyło rok w maju.
Witam ciekawa jestem czy już coś wiadomo o naszym bloku bo zarząd sie już przenosi 25 sierpnia do budynku wilanowska 2a jest tam już światło więc może i my niedługo będziemy sie przenosić
Słyszałam, że odbiór mieszkań przy ul. Wilanowskiej 2, przewidziany jest na 26 września. A swoją drogą... szkoda, że na stronach GTBS nie ma nic na ten temat, tylko wszystko jest, że ktoś usłyszy, dopowie, podpyta... .Powinny być te informacje dostępne dla zainteresowanych na stronie (chyba po to ona jest?)
J też szukałam na ich stronie i nic nie ma tylko tyle znalazłam że w tych pawilonach na dole ma być oddział obsługi mieszkańców.Ciekawa jestem czy to tak szybko wypali bo juz nie moge sie doczekać.
WITAM
Ja również dostałam mieszkanie na Wilanowskiej 2
Mam pytanko. Czy wiecie coś o czynszach, jakie koszty i wogóle.
czynsz prosto obliczyć: metry mieszkania * 11,40zł = .... , do tego dochodzi woda, wywóz nieczystości (w zależności od ilości zameldowanych osób). Jak można to pod jakim nr będziesz mieszkać?
a dla zainteresowanych to już są podpisywane umowy najmu na ul. Wilanowska 2
Witam ja jade w piatek podpisać a klucze podobno uroczyste rozdanie w poniedzialek tylko jeszcze prądu nie ma w mieszkaniach i trzeba szybko jechać podpisac umowe z energą
a ile czekalas na to mieszkanie. W którym roku złozyłas wniosek?
Nr mieszkania 34, ja niestety nie odbieram w poniedziałek tylko w przyszły piątek, wole ominąć te wszystkie uroczystości które zabierają cały dzien
my mamy odbiór dokladnie na czwartek na rano dziś byłam i oglądałm mieszkania przez okno na parterze kafelki troszke kiszka ale panele na podłodze fajne takie ciemne imitacja jak drewno sprzet typu zlew z KOŁA wykładzina w pokojach fajna tylko lipa z tym pradem że trzeba czekać aż podłączą
na mieszkanie czekałam 3 lata zlożylam wniosek w 2008
do góry