Szukam sąsiadów planowany odbiór wrzsień październik 2011 podobno
00
~..
89.73.55.*
(14 lat temu) 29 października 2011 o 13:18
w jai sposób otrzymaliscie te mieszkania po wniosku do urzedu miasta??? jezeli tak to jakie dokumenty potrzebuje do złozenia wniosku teraz moze ktos wie ? z góry dzięki za odpowiedz
Tak mam ale to już raczej mały pyskaty 9 latek.Już pewnie nie możesz sie doczekać kiedy będziecie mieszkać nam jest oki tylko woda z jej ustawianiem troszke sie męczyłam
MIESZKANIE MAMY 48 m Z KAWAŁKIEM, W TYM MAMY JESZCZE OPŁATY ZA WRZESIEŃ I ZA TEN OCZYWIŚCIE WODA ZIMNA, CIEPŁA , ZALICZKA ZA OGRZEWANIE, LEGALIZACJA WODOMIERZY, WYWÓZ ŚMIECI.
Witam, już dostałam czynsz również wynosi mnie 912 zł.
Ja niestety tam jeszcze nie mieszkam ponieważ pomalutku sobie robimy .
Już niedługo będzie mieszkać.
TAK MY MAMY Z UPC NETA ZA TELEWIZJE CYFROWA ANALOGOWA GRATIS TELEFON 240 MIN I NET 50 MEGA PLACIMY 120 ZŁ A KIEDY MIAŁAŚ ZASIEDLENIE ŻE JESZCZE CI CZYNSZU NIE DALI JA MIAŁAM 912 ZŁ BO ZA DWA DNI Z WRZESNIA
hej a jaki jest mniej więcej czynsz w tbs w mieszkaniu ok 50 m i czy to jest już z wodą i ogrzewaniem, pytam bo sama zastanawiam się czy nie składać podania o tbs ale dużo osób mówi że czynsze są bardzo drogie
JA JESZCZE NIE DOSTAŁAM CZYNSZU , ALE SPOKO MNIEJ WIĘCEJ WIEM CZEGO SIĘ MOGĘ SPODZIEWAĆ.
A CO SIĘ TYCZY NETA TO MACIE BO JA JESZCZE SZCZERZE MÓWIĄC NIE ZASTANAWIAŁAM SIĘ NAD TYM, TERAZ JUŻ POMAŁU KOŃCZYMY SIĘ URZĄDZAĆ
Witam ja również dostałam mieszkanie na wilanowskiej 2
tylko podpisze umowę w troszke pozniejszym terminie gdyż musze zdac najpierw poprzednie lokum bo zmienily sie przepisy i oczywiscie zostalam poinformowana na dzien przed odebraniem oferty
jestem z 5 klatki i mam 1,5 rocznego synka
Jak sie pytałam w gtbs to babka mówiła że niby we wtorki i czwartki podłanczają ja biore urlop od 3 października i chcemy juz działać bez sensu jak nie będzie prądu może jak sie panom powie że da sie pare złoty to szybciej
niestety muszę was zasmucić ale w mieszkaniu nie ma paneli tylko wykładzina PCV, ale rzeczywiście można pomylić z panelami. Ja oglądałam swoje mieszkanie jakieś 3 tygodnie temu (pan dozorca wpuścił nas do środka) i muszę powiedzieć że tak źle nie jest. Dla mnie ok.