Widok
Wilgoc w mieszkaniu??
Tak jak w tytule jesli ktos z panstwa ma problem z wilgocia w wlasnie remontowanym lub juz zamieszkalym domu sluze pomoca jakie bylo lato kazdy widzial tak wiec okres ktory zawsze dawal czas na doschniecie scian tynkow i posadzek w niczym nie pomogl.A teraz w nowych mieszkaniach przychodza kolejne warstwy wilgoci tzn kleje,gladzie szpachlowe,farby a otwieranie okna niewiele daje bo wilgoc na zewnatrz jest tez na bardzo wysokim poziomie a pewnie nikt nie chce ktoregos dnia zobaczyc grzyba na scianie??Tak wiec jesli remontujesz nowe mieszkanie lub widzisz ze na oknach skrapla sie woda zapraszam do kontaktu bo mam w posiadaniu profesjonalne osuszacze o bardzo duzej wydajnosci ktorych kilku dniowa praca moze w przyszlosci zaoszczedzic wielu problemow i niepotrzebnych nerwow... Pozdrawiam Darek
tel 662-661-924
tel 662-661-924
Do takiego nasączonego ryżu kupuje się zapewne algi morskie i robi się wtedy sushi,albo taki ryż sprzedaje się do pobliskiej jadlodajni tam robią taki sos z rodzynkami i goście weselni albo może lepiej żałobnicy na stypie wcinają i jest im dobrze.
P.s " Wymyślili te durackie maszyny ,bo im się ryż przejadł "
Pozdrawiam nowoczesny jednak Zdzisek
P.s " Wymyślili te durackie maszyny ,bo im się ryż przejadł "
Pozdrawiam nowoczesny jednak Zdzisek
Jak jest problem z wilgocią, to może być coś nie tak z wentylacją. Ja tak miałem w łazience i się okazało, że sama wentylacja grawitacyjna nie wyrabiala. Polecam poczytac wiecej np. tutaj: https://el12.pl/poradniki/prawidlowa-wentylacja-domu-96