Widok

Wilgoc w mieszkaniu??

Tak jak w tytule jesli ktos z panstwa ma problem z wilgocia w wlasnie remontowanym lub juz zamieszkalym domu sluze pomoca jakie bylo lato kazdy widzial tak wiec okres ktory zawsze dawal czas na doschniecie scian tynkow i posadzek w niczym nie pomogl.A teraz w nowych mieszkaniach przychodza kolejne warstwy wilgoci tzn kleje,gladzie szpachlowe,farby a otwieranie okna niewiele daje bo wilgoc na zewnatrz jest tez na bardzo wysokim poziomie a pewnie nikt nie chce ktoregos dnia zobaczyc grzyba na scianie??Tak wiec jesli remontujesz nowe mieszkanie lub widzisz ze na oknach skrapla sie woda zapraszam do kontaktu bo mam w posiadaniu profesjonalne osuszacze o bardzo duzej wydajnosci ktorych kilku dniowa praca moze w przyszlosci zaoszczedzic wielu problemow i niepotrzebnych nerwow... Pozdrawiam Darek
tel 662-661-924
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

A wogole to w czyms pomoże ??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

My, zanim zaczęliśmy remontować mieszkanie przez tydzień mieliśmy włączony pochłaniacz wilgoci, codziennie wylewaliśmy sporą ilość wody i do tej pory nie mamy żadnego problemu z wilgocią czy grzybem także ja polecam :) minęły 4 lata :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mam pytanie czy jak mieliście włączony pochłaniacz wilgoci to okna też były otwarte czy lepiej przy zamkniętych
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Odpowiem pytaniem:)A chcesz pozbyc sie wilgoci ze swojego mieszkania czy z calej okolicy??
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Polecam sprzet bardzo wydajny!!
Po 3h pracy maszyna wylaczyla sie bo piecio litrowy zbiornik byl pelen teraz podlaczylem bezposredni odplyw i chodzi non stop...

Rozumiem ;) Dzięki :)
Phi Jutowy 50kg worek ryzu robi to samo tylko lepiej i bez pradu ..... Poco wiec te osuszacze ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

taaa 1 kg ryzu kosztuje ok 6zl x 50 czyli 300 zl to tanio?? no i ciekaw jestem czy pochlonie ok 50-60 litrow na dobe a jesli tak to w jaki sposob go odsaczyc zeby znow nadawal sie od pracy??:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Do takiego nasączonego ryżu kupuje się zapewne algi morskie i robi się wtedy sushi,albo taki ryż sprzedaje się do pobliskiej jadlodajni tam robią taki sos z rodzynkami i goście weselni albo może lepiej żałobnicy na stypie wcinają i jest im dobrze.

P.s " Wymyślili te durackie maszyny ,bo im się ryż przejadł "

Pozdrawiam nowoczesny jednak Zdzisek
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Takie domowe sposoby są dobre fakt no ale to się wiąże z ciągłym wymienianiem soli itd. My zainwestowaliśmy w rekuperator oczyszczania powietrza z domiwoda.pl dzięki niemu nie mamy wilgoci w domu dużo lepiej się oddycha, dzieci też mniej chorują

lubię reklamy :D no w sumie najgorzej to się oddycha jak wszystko jest szczelne :) najlepiej jednak na świeżym powietrzu, byle nie w Krakowie ;D

Jak jest problem z wilgocią, to może być coś nie tak z wentylacją. Ja tak miałem w łazience i się okazało, że sama wentylacja grawitacyjna nie wyrabiala. Polecam poczytac wiecej np. tutaj: https://el12.pl/poradniki/prawidlowa-wentylacja-domu-96

Inne tematy z forum Banino

Imperium-Auto Salon (14 odpowiedzi)

Witam, jakieś opinie o Imperium-Auto Salon. Firma mieści się w Baninie przy ulicy Wiśniowej 11....

Taras z desek kompozytowych - (72 odpowiedzi)

Czy ktoś ma taras z desek kompozytowych? Polecacie jakieś konkretne firmy? Jak deski się...

Internet JMT Elektronika Marek Wensierski (36 odpowiedzi)

Witam, do tej pory internet od JMT Elektronika Marek Wensierski działał sprawnie ale od około 2-3...

do góry