Widok

Wilki na Stogach!!

Czy widział ktoś wilka na Stogach? Ja widziałam dwa wilki w nocy, ale niestety nikt mi nie wierzy:(
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 2
a może jeżozwierze?
Pozdrawiam cieplutko
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 26
Ja wierzę gdyż spacerując po lesie w stronę plaży widziałam lisa , sarny więc i możliwe ,że są również wilki.
popieram tę opinię 32 nie zgadzam się z tą opinią 2
Wilk jest dziki, wilk jest zły, wilk ma bardzo ostre kły
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 30
Dzięki za zrozumienie, kurcze jedna osoba mi wierzy, reszta nie.. Szkoda tylko, że nikt wilków nie widział tylko ja.. Pozdrawiam
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 2
Hej ja ostatnio widziałem Wilki idąc na plaże. i to w biały dzień. Jak je zobaczyłem to zamarłem. Na szczęscie nic nie zrobiły.

Ahh te Stogi - dziki , wilki...
popieram tę opinię 27 nie zgadzam się z tą opinią 3
A widziałeś dwa czy więcej? Jaki miały kolor sierści?
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 2
NIE WIEM CO BIERZESZ,ALE PODAJ NAZWĘ TEGO SPECYFIKU BO DAWNO WILKÓW NIE WIDZIAŁEM :)
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 29
dobre :D wilki ciężko spotkać w Bieszczadach a co dopiero w lasku na Stogach :D
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 28
Idąc na plaże widziałem dwa. Wątpie , że dwa wielkie kundle same by spacerowało po lesie...Ale jeśli hejterzy tak uważają to niech uważają...
Pewnie siedzą z pupą w domu i przed komputerem drwią z ludzi...
popieram tę opinię 29 nie zgadzam się z tą opinią 5
Pytam czy ktoś widział wilki.. Jeśli nie widziałeś to po co się w ogóle udzielasz w tym temacie. Żeby się po nabijać? Słabe to jest.
Widzę że są osoby, które też miały spotkanie z wilkami na Stogach, cieszę się, że nie jestem sama.. Może ktoś jeszcze miał takie doświadczenie?
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 12
Co TY bierzesz ? Podziel sie
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 30
Co biorę? Biorę pod uwagę, że niektóre osoby nie powinny wypowiadać się w tym temacie.. Owszem, rozumiem.. ciężko jest uwierzyć w to, że na stogach można spotkać wilka, dla mnie to również było nieprawdopodobne dlatego też o tym piszę.. Nie napisałabym, że widziałam dzika na Stogach gdyż jest to normalne i każdy o tym wie. Wyprowadzając w nocy psa, widziałam dwa wilki.. nie były to psy! Widziałam je na własne oczy!!
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 10
jesli to bylo w nocy to bylo ciemno... jesli po ciemku zobaczylas ze to wilki a nie psy to znaczy ze byly blisko... i nic ci nie zrobily?
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 21
Jak je zobaczyłam to zamarłam i nie wierzyłam własnym oczom.. i zaraz szybko uciekłam, były dosyć blisko, na sąsiednim trawniku szły i też się spłoszyły. Później wyszły na ulicę Stryjewskiego, ulica była dość oświetlona i przyjrzałam się im dokładniej (z okna).
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 14
osobiście widziałam również wilki między blokami przy Tamce 29 i 27 buszowały na tej kiedyś "wielkiej" górce :)
popieram tę opinię 28 nie zgadzam się z tą opinią 13
Ale Wy macie fioła....O Panie...Wilki na Stogach. Ciekawe skąd przywędrowały? Z Bieszczad? Czy z Borów Tucholskich?
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 22
skądś na pewno..
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 12
Z Twojej chorej wyobraźni....
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 22
Dobrze to teraz mi powiedz dlaczego uważasz, że te zwierzęta które widziałam są wytworem mojej "chorej" wyobraźni? Skąd ta pewność, że w Gdańsku nie ma wilków. Może uważasz, że to co widziałam to były dwa wielkie bezdomne, prawie identyczne psy, które przechadzały się razem po nocy. Pewnie się nie orientujesz, że w naszym województwie występują wilki. Dodam też, że nie tylko ja widziałam wilka na Stogach....
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 8
do góry