Widok

Wilki na Stogach!!

Czy widział ktoś wilka na Stogach? Ja widziałam dwa wilki w nocy, ale niestety nikt mi nie wierzy:(
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 2
Wszyscy sie smieja z autorki tego watku ale dzis w gazecie byl artykul o dwoch watahach wilkow ktore po naszym rejonie sie kreca ;)
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0
Może założycielka wątku wchodzi tutaj , to niech skrobnie jak sie potoczyła sprawa :) pozdrawiam!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Po dogłębnej lekturze treści tego wątku obiecuje sobie, że za nic w świecie nie wyjdę z domu bez aparatu fotograficznego:)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Podbijam. Zaciekawiło mnie to . Wyjaśniło się coś? To były wilki ? Z tego co się orientuję jest to bardzo mało prawdopodobne lecz możliwe.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witaj, zapewniam Cię, że nie oszalałaś;) Jeśli możesz prześlij mi proszę fotki na maila: ola.o.ola@wp.pl pozdrawiam
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja chyba też widziałam wilka... Myślałam, że oszalałam ale widzę, że chyba nie... Zwierzę które widziałam, miało opuszczony ogon i postawione uszy... Nie podchodziło ale przestraszone mi się nie wydało... Było szaro na dworzu, bo to była wczesna godzina, zrobiłam 3 słabej jakości zdjęcia... Sama mam psa i wiem, że to ci widziałam, to ani nie był hasky, ani owczarek ani tym bardziej malamut, czy wilczarz....bo ten ostatni byłby nieco za drobny... Trzeba to gdzieś zgłosić? Czy co?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Na Stogach jest Tygrys, są Orzełki i Bociany....ale o Wilkach - pierwsze słysze ;-)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 7
Wyspiarz jeśli jest taka możliwość prześlesz mi fotki? Chętnie porównam sobie z tymi wilkami, które sama widziałam.Proszę, bardzo mi zależy, podaję maila: ola.o.ola@wp.pl Pozdrawiam serdecznie Ola
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Witam. Widziano ponownie wilki tym razem na Wyspie Sobieszewskiej. Rezerwat Ptasi Raj 17.07. ok. 05.00. Swiadek ptakolub robił fotki! Jakas parka rewiruje pas Mierzei Wislanej? Migracja z Sambii?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Proszę o kontakt gabriellewandowski@gmail.com
Tak były
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Zdążyłaś pójsć do domu, a one jeszcze tam były, -no ciekawe.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
w zoo od lat jest tylko jeden wilk i jest tam nadal :) widzialam, pozatym musialby przejsc przez cale miasto i 2 mosty, zima to po tropach zaraz byloby wiadomo ze przylazly wilki

ja z gorek( w 1988/89) mialam szczeniaka pokroju wilczaka czechoslowackiego (byly przemycone do Polski bo tam je wybijali) moj pies byl mieszanka z suka owczarka alzackiego, wygladal jak niski wilk, ale jak inni jego bracia i siostry od strony ojca to rozne proporcje mogly miec, ludzie od ktorych moj pies byl brany mowili ze ojcem jest wilk, wiec czy to byl prawdziwy wilk czy wilczak nie wiem ale wilka od tak nie da sie trzymac na lancuchu o tym wie cala okolica, i bezposrednie potomstwo takze nienadaje sie do normalnej hodowli, a to rasa wilczaka https://www.google.pl/search?q=wilczak+czechos%C5%82owacki&hl=pl&client=firefox-a&rls=org.mozilla:pl:official&prmd=imvns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=JfXMT4zeIsHJtAbCka3LBg&sqi=2&ved=0CF4QsAQ&biw=1024&bih=605

ale dalej podtrzymuje ze mogly to byc wilczaki albo inne mieszanki zdziczałe lecz nie prawdziwe wilki. i nijak sie ma ich ciemne umaszczenie u nas jest szare!!! Twoj perzypadek truchła wilka też srednio do udowodnienia, bo nie ma o tym zadnych wzmianek
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
Witam
Znalazłem na początku lat 90-tych XX wieku martwego wilka za zbiornikami na Górkach. Miał rozszarpane gardło (chyba walczył z jakimiś psami). A ostatni przypadek też możliwy z uwagi na występowanie kilkunastu sztuk na terenie Wysoczyzny Elbląskiej oraz większych ilości Obwodzie Kaliningradzkim. Zimą po lodzie migrują na zachód. Poza tym mogła jakaś parka dać dyla z ZOO.. Możliwości jest kilka...

Zwierzyny na wyspie sporo. A do hałasu i widoku człowieka też z czasem się mogły przyzwyczaić jak nasze ...dziki;)))
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1
to byly wilki hodowlane udomowione
Ja widzialem jednego nie raz ,on tam mieszka buhahaha
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5
Tylko słowa niestety.. Gdybym miała dowód,dawno bym go zaprezentowala, pozdrawiam
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 3
Czy autora tego tematu można prosić o jakiś dowód, który potwierdzi jego wpisy dotyczące wilków w dzielnicy Stogi? Trudno wierzyć w takie "gołe słowa" pozdrawiam
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 8
Ale szczególnie pozdrawiam tych wierzących:)
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 2
wilki wilki wilki chodzą sobie po Stogach. Uważajcie, szczególnie nocą. Pozdrawiam niedowiarków:)
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 2