Widok

Wilki na Stogach!!

Czy widział ktoś wilka na Stogach? Ja widziałam dwa wilki w nocy, ale niestety nikt mi nie wierzy:(
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 2

ja widzialem.mam zdjecie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

nie ty masz łioła.

Mieszkam na Stogach od 1969 r . Ok 5 lat temu widziałem wilka chodzącego między blokami a pół roku temu w lesie w Górkach Zachodnich ... .

2017-09-21 00:07:53
zgadzam sie calkowicie musimy wziasc sprawy w swoje rece, mnie przeraza to ,ze jesli nie wyznaczymy parkingow na drogach utwardzonych to wiele budynkow pojdzie pod wode,nie mozna ujezdzac trawnikow, a tak sie dzieje na stogach coraz wiecej samochodow tam parkuje niszczy zielen robi kolejna kaluze, w koncu ona go sama zatopi,zielen wchlania wode,ubita ziemia nia,tworzy kaluze,ktora nas pottopi wleje sie do piwnic i naszych domow.Zreszta sami kierowcy juz to widza, ale coz samochod za 2-czy 3 tysiace wazniejszy od dorobku zycia za 100-czy 300 tysiecy wazniejszy jekprzyjedziemy do domu,ktorego jez nie bedzie.Ludzie opamietajmy sie!!!!!!
A mnie przeraża że nie umiecie napisać poprawnie kilku zdań
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

zgadzam sie calkowicie musimy wziasc sprawy w swoje rece, mnie przeraza to ,ze jesli nie wyznaczymy parkingow na drogach utwardzonych to wiele budynkow pojdzie pod wode,nie mozna ujezdzac trawnikow, a tak sie dzieje na stogach coraz wiecej samochodow tam parkuje niszczy zielen robi kolejna kaluze, w koncu ona go sama zatopi,zielen wchlania wode,ubita ziemia nia,tworzy kaluze,ktora nas pottopi wleje sie do piwnic i naszych domow.Zreszta sami kierowcy juz to widza, ale coz samochod za 2-czy 3 tysiace wazniejszy od dorobku zycia za 100-czy 300 tysiecy wazniejszy jekprzyjedziemy do domu,ktorego jez nie bedzie.Ludzie opamietajmy sie!!!!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Pytam dlaczego spoleczenstwo na gdanskich stogach jest tak malo wymagajace,jest to dzielnica jak kazda inna Gdanska i uwazam ,ze emy tego robic dla siebie bo sie domagac swoich praw dzielnicy,nie ma lepszych lub gorszych dzielnic to my sami mieszkancy sie z nich wypisujemy bo chcemy spoczac na standartach bo nam juz nie zalezy, a czy pomyslelismy o naszych dzieciach,ze one beda tu zyc i co ich czeka!!! zawalczmy onie jak juz nie onas samych.Dlaczego portal internetowy na stogach tak kiepsko dziala,przeciez wlasnie tu mozemy mowic o tam co nas w tej dzielnicy boli niech radni to uslysza i dzialaja na konto dzielnicy,przeciez to my na nich glosowalismy,ale jak my spimy i niczego nie wymagamy to oni spia razem z nami.Wypowiadajmy sie na forumco chcemy co nas boli tylkowtedy do osiagniemy.Pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Witam,mieszkam na Stogach od 3-lat widzialam tu juz rude lisy,dziki co nie miara spacerujace po osiedlu i niestety szczury martwe i zywe a to wszystko na ul,Tamka, czy da sie z tym cos zrobic!!!!!!!!!

mieszkam tutaj od 1986 i nigdy nie widziałem wilka, bajki opowiadacie, pzdr

Kolosalna jest różnica między akitą a np wilczakiem czechosłowackim , któremu najbliżej do wilka . Wilki rzeczywiście pojawiły się na Stogach , jestem naocznym świadkiem . Proszę więcej nie kpić bo to poważna sprawa a nie błazenada . Pozdrawiam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
To są psy ,"akita" a nie wilki
Tak widziałem grane wilków a obok marszałka i Jezusa
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jeśli ktoś nie wierzy , to dla Ciebie jest ,, obrazliwe''?
a kota na rowerze i to w realu ;) koleżanka Ola może poleci mi swojego dilera.pozdrawiam auuu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
A tu kolejny dowod ,ze wilki dotarly do Trojmiasta:

http://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/Wilk-widziany-kilka-kilometrow-od-Gdanska-n71972.html
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dzięki- może odnajdę..
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czytalem artykul na gazeta.pl ale niestety nie widzialem tam opcji przegladania "starych" artykulow wiec go nie znalazlem. Jezeli komus sie chce bawic w detektywa to artykul pojawil sie jakis dzien moze dwa przed moim poprzednim postem.

Pozdrawiam
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam, dawno tu nie zaglądałam. Osoby które twierdziły, że mają fotki nie odezwały się, żadnych zdjęć mi nie przesłały niestety. Troszkę czasu minęło jednak widok z tamtego dnia wciąż mam przed oczami(jakby było to wczoraj) Zwierzęta, które widziałam to były wilki i cieszę się, że miałam przyjemność spotkać się "oko w oko" z tymi zwierzaczkami:) pozdrawiam wszystkich:)

Ps. Chętnie przeczytałabym ten artykuł, proszę o informację w jakiej gazecie się pojawił..
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0
w której gazecie ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0