Widok
2017-09-21 00:07:53
zgadzam sie calkowicie musimy wziasc sprawy w swoje rece, mnie przeraza to ,ze jesli nie wyznaczymy parkingow na drogach utwardzonych to wiele budynkow pojdzie pod wode,nie mozna ujezdzac trawnikow, a tak sie dzieje na stogach coraz wiecej samochodow tam parkuje niszczy zielen robi kolejna kaluze, w koncu ona go sama zatopi,zielen wchlania wode,ubita ziemia nia,tworzy kaluze,ktora nas pottopi wleje sie do piwnic i naszych domow.Zreszta sami kierowcy juz to widza, ale coz samochod za 2-czy 3 tysiace wazniejszy od dorobku zycia za 100-czy 300 tysiecy wazniejszy jekprzyjedziemy do domu,ktorego jez nie bedzie.Ludzie opamietajmy sie!!!!!!
zgadzam sie calkowicie musimy wziasc sprawy w swoje rece, mnie przeraza to ,ze jesli nie wyznaczymy parkingow na drogach utwardzonych to wiele budynkow pojdzie pod wode,nie mozna ujezdzac trawnikow, a tak sie dzieje na stogach coraz wiecej samochodow tam parkuje niszczy zielen robi kolejna kaluze, w koncu ona go sama zatopi,zielen wchlania wode,ubita ziemia nia,tworzy kaluze,ktora nas pottopi wleje sie do piwnic i naszych domow.Zreszta sami kierowcy juz to widza, ale coz samochod za 2-czy 3 tysiace wazniejszy od dorobku zycia za 100-czy 300 tysiecy wazniejszy jekprzyjedziemy do domu,ktorego jez nie bedzie.Ludzie opamietajmy sie!!!!!!
Pytam dlaczego spoleczenstwo na gdanskich stogach jest tak malo wymagajace,jest to dzielnica jak kazda inna Gdanska i uwazam ,ze emy tego robic dla siebie bo sie domagac swoich praw dzielnicy,nie ma lepszych lub gorszych dzielnic to my sami mieszkancy sie z nich wypisujemy bo chcemy spoczac na standartach bo nam juz nie zalezy, a czy pomyslelismy o naszych dzieciach,ze one beda tu zyc i co ich czeka!!! zawalczmy onie jak juz nie onas samych.Dlaczego portal internetowy na stogach tak kiepsko dziala,przeciez wlasnie tu mozemy mowic o tam co nas w tej dzielnicy boli niech radni to uslysza i dzialaja na konto dzielnicy,przeciez to my na nich glosowalismy,ale jak my spimy i niczego nie wymagamy to oni spia razem z nami.Wypowiadajmy sie na forumco chcemy co nas boli tylkowtedy do osiagniemy.Pozdrawiam
A tu kolejny dowod ,ze wilki dotarly do Trojmiasta:
http://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/Wilk-widziany-kilka-kilometrow-od-Gdanska-n71972.html
http://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/Wilk-widziany-kilka-kilometrow-od-Gdanska-n71972.html
Witam, dawno tu nie zaglądałam. Osoby które twierdziły, że mają fotki nie odezwały się, żadnych zdjęć mi nie przesłały niestety. Troszkę czasu minęło jednak widok z tamtego dnia wciąż mam przed oczami(jakby było to wczoraj) Zwierzęta, które widziałam to były wilki i cieszę się, że miałam przyjemność spotkać się "oko w oko" z tymi zwierzaczkami:) pozdrawiam wszystkich:)
Ps. Chętnie przeczytałabym ten artykuł, proszę o informację w jakiej gazecie się pojawił..
Ps. Chętnie przeczytałabym ten artykuł, proszę o informację w jakiej gazecie się pojawił..