Widok

Wilki na Stogach!!

Czy widział ktoś wilka na Stogach? Ja widziałam dwa wilki w nocy, ale niestety nikt mi nie wierzy:(
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 2
Proszę o kontakt gabriellewandowski@gmail.com
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam. Widziano ponownie wilki tym razem na Wyspie Sobieszewskiej. Rezerwat Ptasi Raj 17.07. ok. 05.00. Swiadek ptakolub robił fotki! Jakas parka rewiruje pas Mierzei Wislanej? Migracja z Sambii?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wyspiarz jeśli jest taka możliwość prześlesz mi fotki? Chętnie porównam sobie z tymi wilkami, które sama widziałam.Proszę, bardzo mi zależy, podaję maila: ola.o.ola@wp.pl Pozdrawiam serdecznie Ola
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Na Stogach jest Tygrys, są Orzełki i Bociany....ale o Wilkach - pierwsze słysze ;-)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 7
Ja chyba też widziałam wilka... Myślałam, że oszalałam ale widzę, że chyba nie... Zwierzę które widziałam, miało opuszczony ogon i postawione uszy... Nie podchodziło ale przestraszone mi się nie wydało... Było szaro na dworzu, bo to była wczesna godzina, zrobiłam 3 słabej jakości zdjęcia... Sama mam psa i wiem, że to ci widziałam, to ani nie był hasky, ani owczarek ani tym bardziej malamut, czy wilczarz....bo ten ostatni byłby nieco za drobny... Trzeba to gdzieś zgłosić? Czy co?
Witaj, zapewniam Cię, że nie oszalałaś;) Jeśli możesz prześlij mi proszę fotki na maila: ola.o.ola@wp.pl pozdrawiam
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
Podbijam. Zaciekawiło mnie to . Wyjaśniło się coś? To były wilki ? Z tego co się orientuję jest to bardzo mało prawdopodobne lecz możliwe.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Po dogłębnej lekturze treści tego wątku obiecuje sobie, że za nic w świecie nie wyjdę z domu bez aparatu fotograficznego:)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Może założycielka wątku wchodzi tutaj , to niech skrobnie jak sie potoczyła sprawa :) pozdrawiam!
Wszyscy sie smieja z autorki tego watku ale dzis w gazecie byl artykul o dwoch watahach wilkow ktore po naszym rejonie sie kreca ;)
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0
w której gazecie ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam, dawno tu nie zaglądałam. Osoby które twierdziły, że mają fotki nie odezwały się, żadnych zdjęć mi nie przesłały niestety. Troszkę czasu minęło jednak widok z tamtego dnia wciąż mam przed oczami(jakby było to wczoraj) Zwierzęta, które widziałam to były wilki i cieszę się, że miałam przyjemność spotkać się "oko w oko" z tymi zwierzaczkami:) pozdrawiam wszystkich:)

Ps. Chętnie przeczytałabym ten artykuł, proszę o informację w jakiej gazecie się pojawił..
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czytalem artykul na gazeta.pl ale niestety nie widzialem tam opcji przegladania "starych" artykulow wiec go nie znalazlem. Jezeli komus sie chce bawic w detektywa to artykul pojawil sie jakis dzien moze dwa przed moim poprzednim postem.

Pozdrawiam
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dzięki- może odnajdę..
A tu kolejny dowod ,ze wilki dotarly do Trojmiasta:

http://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/Wilk-widziany-kilka-kilometrow-od-Gdanska-n71972.html
a kota na rowerze i to w realu ;) koleżanka Ola może poleci mi swojego dilera.pozdrawiam auuu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jeśli ktoś nie wierzy , to dla Ciebie jest ,, obrazliwe''?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tak widziałem grane wilków a obok marszałka i Jezusa
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2